Sweat veya hırkanın altına giyilecek beyaz tişört

XxXs

80+
Reaksiyon skoru
95
olduğu gibi içini gösteren beyaz tisörtlerden nefret ediyorum. galiba kalın olması gerekiyor yada pamuk gibi olacak. atlet bile gözükmesin mümkünse. deseni olmasın düz olsun. belki cok ufak markanın yazısı olabilir.
nerden almalıyım kararsız kaldım

Atlet gözükmesin istiyorsan beyaz tshirt altına beyaz atlet giymeyeceksin ten rengi yada kahve, ek olarak altınyıldızın tshirlteri bence fiyat performans güzeller

Atlet gözükmesin istiyorsan beyaz tshirt altına beyaz atlet giymeyeceksin ten rengi yada kahve, ek olarak altınyıldızın tshirlteri bence fiyat performans güzeller
Tam Üstüne bastın :D

kral hic gozukmesin demiyorumda yanı cok ince de olmasın. sagolun öneriniz icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam Üstüne bastın :D

güzel midir hocam kullandınızmı? sweat altına giyeceğim için biraz uzunda olabilir kalıpları nasıl acaba

kral hic gozukmesin demiyorumda yanı cok ince de olmasın. sagolun öneriniz icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

güzel midir hocam kullandınızmı? sweat altına giyeceğim için biraz uzunda olabilir kalıpları nasıl acaba
Kalın değil ben L aldım biraz çekti yıkayınca ama kumaşı vs güzel pamuk, bende sweat altına giyiyorum. Yok kaliteli olsun diyorsan kaft bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri