Switch 2 saatlerce oynanacak oyunlar neler

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Zeldalar ve mario kart hariç parasının hakkını verip 40 50 saatten fazla oynayabileceğim oyunlar neler ? Ve ilkkez switch alıyorum kartuş alırsam zelda dlcleri nasıl oynayacağım dlcler nasıl onu da bilmiyorum.
Ayrıca kartuş olarak save kaydımı ücretsiz olaeak alabilir miyim her taktıpımda kaldığım yerden başlayabilir miyim

Zeldalar ve mario kart hariç parasının hakkını verip 40 50 saatten fazla oynayabileceğim oyunlar neler ? Ve ilkkez switch alıyorum kartuş alırsam zelda dlcleri nasıl oynayacağım dlcler nasıl onu da bilmiyorum.
Ayrıca kartuş olarak save kaydımı ücretsiz olaeak alabilir miyim her taktıpımda kaldığım yerden başlayabilir miyim
Konsollar save kayıtlarını cihazda ya da online platformlarında tutar genelde Nintendo da farklı çalışmıyordur. Memory Card gibi olaylar çok eskide kaldı.

Pokemon oyunlarına bir bak istersen.

Pokemon oyunlarına bir bak istersen.
Pokemon hariç her oyun olur nedense pokemon oyunları özensiz ve sırf yapmak için yapmışlar gibi duruyor o yüzden hep önyargım oldu. Palworld mesela pokemon oyunlarından daha özenli ve güzel duruyor. Ama diğer her oyun ilgimi çekiyor mario kirby donkey kong zelda vb.

Pokemon hariç her oyun olur nedense pokemon oyunları özensiz ve sırf yapmak için yapmışlar gibi duruyor o yüzden hep önyargım oldu. Palworld mesela pokemon oyunlarından daha özenli ve güzel duruyor. Ama diğer her oyun ilgimi çekiyor mario kirby donkey kong zelda vb.
Şimdi şöyle bir durum var. Nintendo Switch'in en çok satan 10 oyunundan 9'u Mario, Zelda ve Pokemon'un farklı türleri. Geriye kalan 1 tane ise Animal Crossing. Çok geniş bir havuzu yok anlayacağın. Fakat bu oyunlarla hitap ettiği çok geniş bir kitle var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,265
Üyeler
192,666
Son üye
weix
Geri