GirayHan
80+ Platinum
sym, pulsar markasından daha kaliteli canoBu Fiyat Ne RS200 Parasına Scooter
gelde yeni nesile anlat hala rks peşinde koşuyolar.SYM çok kaliteli markadır. Temiz bakarsanız sizi Ömürlük götürür.
Scooter Binmem En Azındansym, pulsar markasından daha kaliteli cano
Zevk Meselesi Hocam .kaliteli bir scooter'a binilir. scooter'a binmek kötü yada aşağılanacak bir durum değil. bunları öğren cano
Görünüş peşindeler . Halbuki tel maşa basit çin malıdir rks. SYM kymco gibi markalar varken rks Pulsar asla almam.sym, pulsar markasından daha kaliteli cano
Mesaj otomatik birleştirildi:
gelde yeni nesile anlat hala rks peşinde koşuyolar.
scooter tercih etmiyorum demek ayrı en azından scooter'a binmem demek ayrı çevir kazı yanmasın yola gel şöyle
pulsar'da scooter yok rks'de var viteslide pulsar iyidir de scooter'da sym kymco harici hiç bir scooter'ın ben şahsen yüzüne bakmam sana katılıyorum. çinli scooter'ları soy şasi'de etrafa sıçrayan kaynak parçalarını görürsün sym yada kymco'yu soy tertemiz işçilik görürsün. tabi şimdi bizim insanlarımız granaj'dan dolayı bunu görmüyor fakat çıplak soyulmuş şekilde şasi'yi gören yada daha önce görmüş olanlar anlar. en basiti bu örnek daha çok verilecek örnek var bu çinli scooter'lar konusunda da insanların midesini bulandırmayımGörünüş peşindeler . Halbuki tel maşa basit çin malıdir rks. SYM kymco gibi markalar varken rks Pulsar asla almam.
pulsar'da scooter yok rks'de var viteslide pulsar iyidir de scooter'da sym kymco harici hiç bir scooter'ın ben şahsen yüzüne bakmam sana katılıyorum. çinli scooter'ları soy şasi'de etrafa sıçrayan kaynak parçalarını görürsün sym yada kymco'yu soy tertemiz işçilik görürsün. tabi şimdi bizim insanlarımız granaj'dan dolayı bunu görmüyor fakat çıplak soyulmuş şekilde şasi'yi gören yada daha önce görmüş olanlar anlar. en basiti bu örnek daha çok verilecek örnek var bu çinli scooter'lar konusunda da insanların midesini bulandırmayım