Neler Yeni

🔥İndirim Sym Fıddle Iv 125 Scooter 109,000TL

GirayHan

80+ Platinum

Gif Man

80+ Gold
Bu Fiyat Ne RS200 Parasına Scooter :)

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gif Man

80+ Gold
kaliteli bir scooter'a binilir. scooter'a binmek kötü yada aşağılanacak bir durum değil. bunları öğren cano:cool:
Zevk Meselesi Hocam .

Smiling Javi Gutierrez GIF - Smiling Javi Gutierrez Pedro Pascal GIFs

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
Görünüş peşindeler . Halbuki tel maşa basit çin malıdir rks. SYM kymco gibi markalar varken rks Pulsar asla almam.
pulsar'da scooter yok rks'de var viteslide pulsar iyidir de scooter'da sym kymco harici hiç bir scooter'ın ben şahsen yüzüne bakmam sana katılıyorum. çinli scooter'ları soy şasi'de etrafa sıçrayan kaynak parçalarını görürsün sym yada kymco'yu soy tertemiz işçilik görürsün. tabi şimdi bizim insanlarımız granaj'dan dolayı bunu görmüyor fakat çıplak soyulmuş şekilde şasi'yi gören yada daha önce görmüş olanlar anlar. en basiti bu örnek daha çok verilecek örnek var bu çinli scooter'lar konusunda da insanların midesini bulandırmayım :D

Gif Man

80+ Gold
pulsar'da scooter yok rks'de var viteslide pulsar iyidir de scooter'da sym kymco harici hiç bir scooter'ın ben şahsen yüzüne bakmam sana katılıyorum. çinli scooter'ları soy şasi'de etrafa sıçrayan kaynak parçalarını görürsün sym yada kymco'yu soy tertemiz işçilik görürsün. tabi şimdi bizim insanlarımız granaj'dan dolayı bunu görmüyor fakat çıplak soyulmuş şekilde şasi'yi gören yada daha önce görmüş olanlar anlar. en basiti bu örnek daha çok verilecek örnek var bu çinli scooter'lar konusunda da insanların midesini bulandırmayım :D
O Sırada RS200'le Yanından Geçen Ben .

Weekend Ending Middle Finger GIF - Weekend Ending Middle Finger Mr Bean GIFs

Top Bottom