Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi mi pro 4 elektirikli scooter 15000TL 🔥

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
Tramvaya dikkat et, yollar zaten daracık, hemşehrin olarak yazıyorum
Teşekkürler hemşerim keşke arabalarla motorsikletlerde tramvay gibi sabit yerden gitse hiç sorun yaşamayız da malum insanımız 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır mı? bunu kenara park ettiğimizde gelen binip gider mi? koruması nasıl parmak izi ile mi çalışıyor, çaldırmayalım.
Alınır yani hayatımda yaptığım en iyi yatırım diyebilirim. Arabayı unutturur insana huzura erersin.

Güvenlik olarak bodyguard var o da sensin 😆 Zaten hafif oluyor ben 4. kat asansörsüz yerde oturuyorum katlayıp elime alıp çıkarıyorum. Sağlık sorunun yoksa ayrıca spor olur. Ayrıca migros, metro yada avm gibi yerlere girerken elimde tutup giriyorum. İçerde binersen işler değişir tabi. Çok nadir avm lerde sorun oldu giremezsiniz dediler. Onun içinde bisiklet kilidi var. Bide alarmlı disk kilidi aldım arka fren diskine takıyorum. Hareket ettiren olursa ilk dit dit ötüyor. Gene hareket ettirirlerse ortalığı ayağa kaldırıyor alarm 😂 Adam alıp yolda götürüyor olsa bile ötünce elinden atar yani o derece bağırıyor 😂

Son düzenleme:

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Teşekkürler hemşerim keşke arabalarla motorsikletlerde tramvay gibi sabit yerden gitse hiç sorun yaşamayız da malum insanımız 😂

Alınır yani hayatımda yaptığım en iyi yatırım diyebilirim. Arabayı unutturur insana huzura erersin.

Güvenlik olarak bodyguard var o da sensin 😆 Zaten hafif oluyor ben 4. kat asansörsüz yerde oturuyorum katlayıp elime alıp çıkarıyorum. Sağlık sorunun yoksa ayrıca spor olur. Ayrıca migros, metro yada avm gibi yerlere girerken elimde tutup giriyorum. İçerde binersen işler değişir tabi. Çok nadir avm lerde sorun oldu giremezsiniz dediler. Onun içinde bisiklet kilidi var. Bide alarmlı disk kilidi aldım arka fren diskine takıyorum. Hareket ettiren olursa ilk dit dit ötüyor. Gene hareket ettirirlerse ortalığı ayağa kaldırıyor alarm 😂 Adam alıp yolda götürüyor olsa bile ötünce elinden atar yani o derece bağırıyor 😂
Verdim sipariş, kilit için link var mı? bakayım pahalı bir şey değil ise alayım.

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
EnsarTelli
Alınır mı? bunu kenara park ettiğimizde gelen binip gider mi? koruması nasıl parmak izi ile mi çalışıyor, çaldırmayalım.
eve koyacan kral başka türlü alırlar

Verdim sipariş, kilit için link var mı? bakayım pahalı bir şey değil ise alayım.
hocam tavsiyem eve koy başka türlü olmaz kilidi ile götürürler bunu hafif bişey zaten
Bide kilit takabileceğin bir yeride yok öyle herşeyi bi vida ile sökülüyor

eğlenceli aletler bunlar bende de 600w lik bitane vardı da 90kilo adam için yokuşta bayılıyor bunlar. alınacaksa tavsiyem minimum 900lük alınmalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Haluk h
Ben arabanın içinde kendimi emniyette hissetmiyom, bunla hic biryere gitmem😂

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Semih Gedik
Baktım da benim aldığımdan kalmamış Hb de falan var muadilleri ama almadan önce marka model yaz diskine kilitleyebilir miyim diye satıcıya sor. Ayrıca bende Xolo XL580 Kalın Anahtarlı Motosiklet Kilidi 22X150 tarz bir kilit var küçük omuz çantamda gezdiriyorum genelde. Ama geceleri eve değil de dışarı bırakırsan bırak bu kilidi 50k lık kilidi bile keserler bide kestiği kilidi hurdacıya satar adamlar :ROFLMAO:

Bu tarz kilitler bankaya, avm ye, yemeğe girdiğinde kısa süreli koruma için kullanılır bilgin olsun :D

eğlenceli aletler bunlar bende de 600w lik bitane vardı da 90kilo adam için yokuşta bayılıyor bunlar. alınacaksa tavsiyem minimum 900lük alınmalı.
Dediğiniz gibi kilo baya fark ettiriyor. Bende 92 lerden 80e düştüm sanki ek motor takmış gibi tepkime, hızlanma süresi arttı :ROFLMAO:

Top Bottom