Arkadaşlar merhaba yeni bir sistem topladım 2 gün önce. Ryzen 5 7500F, MSI B650M-E anakart. Kasam Lian Li Lancool 216. Anakartımda ARGB controller yok ve maalesef fanların ışığı yanmıyor. Neyse dedim bu önemli değil benim için. Kasanın fanlarını hiç bağlamadan PC’yi kurdum. Windows yükledim vs hatta oyun bile oynadım sorun yok. Bugün kasanın fanlarını ışıksız olsa da çalışması için bağlamaya karar verdim. Kasanın arka kısmında kendi kontrolcüsü var fanların bağlantılarını kontrolcüye doğru bir şekilde yaptım. Ardından kontrolcünün fan kablosunu anakartın SYS FAN 1 kısmına taktım ve kontrolcünün SATA kablosunu PSU’ya bağladım. Sistemi çalıştırmayı denediğimde ise kesinlikle görüntü yok BIOS dahi açılmıyor. Kasa çalışıyor fanlar dönüyor ama klavye ve mouse ışığı yanmıyor. BIOS pilini çıkardım yarım saat bekledim, rami çıkardım silgiyle sildim diğer slota taktım. BIOS ekranı geldi ve girdim ama BIOS’tan çıktığım an hiçbir ekran gelmiyor PC kapanmıyor da çalışıyor ama ekran yok. Ardından kasanın tuşundan kapadım PC’yi ve tekrar açtım yine ekran yok. Ben bunları tekrar yapınca BIOS ekranına erişebiliyorum ama ekran vs yok. Windows ekranına falan erişemiyorum kesinlikle hiçbir şekilde. Yardımcı olursanız çok sevinirim çok kötü durumdayım bütün günden beri 8 saattir uğraşıyorum.