Neler Yeni

System MSI Cryo V1.7 Fantazi/Performans [Monitor Eklendi] 18500 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sisteminiz iyi. Bakın arkadaşlar fiyatı yüksek olabilir ama her şeyi yüksek kalitede almış. Gidip 300-400 TL psu ve kasa almamış dikkatinizi çekerim.
Bu arada Ram pahalı.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Evet marka takıntım var ucuz mallara verecek param yok telefonda da öyleyim pro max 256 gb kullanıyorum normalde macbook alırdım ama oyun konusunda hiç iyi değil kıçı kırık Macler 15 binden başlıyor benim topladığım kasa onların yanında gayet güzel, bu zevk meselesi benim için QP nin hazır sistemleri de güzeldi 2080 de alabilirdim ama ben 15 bini çok geçmek istemedim her parçam da kaliteli ve ileriye dönük olsun istedim hiç de pişman değilim olmayacağımda mac alacaktım 30 bine bunun kadar performans vermeyecekti yarı parasına gayet güzel sistem bence
Ucuz mallara verecek param yok derken? Burda biz sana git nalburcudan tek fanlı 2080 al demiyoruz. Piyasada olan bilgisayar parçası markaları bellidir ve diğer pahalı markalardan hiçbir farkı yoktur, hiçbir farkı olmadığı halde neden daha ünlü, biliniyor diye pahalı olan markayı alasınkı? Ya çok zenginsindir paranın bir önemi yoktur senin için ya da paranı akıllı kullanmayı bilmiyorsundur. ileriye dönük diyorsun ama bu fiyata daha iyi parçalar alaraktan daha ileriye dönük olabilirdin. Şuanda bence sen kendini avutuyorsun, senin parana üzüldüm açıkçası :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Ekran kartı dışında sıkıntı yok. O paraya 3070'de alırdın. Aynı markanın aynı modelini alamazdın belki ama yine kaliteli bir 3070 alabilirdin ve bundan 2 kat fazla performans verirdi. Bence kart hariç sistem gayet premium bir sistem olmuş. Evet pahalı ama son derece kaliteli bir sistem. Bence kartı değiştirmeyi düşünebilirsin dostum. O paraya 3070 al. Fark versen bile verdiğin farka değecek. Ki fazla bir fark olmaz. Olsa da 15 bin TL bütçesi olan adama 500-600 lira koymaz.
Teşekkür ederim Kart konusunda haklısın ama şöyle bir durum var ki ben fazla oyun oynayan biri değilim 3070 i beklemek istemedim ki onu da alsam aynı markanın aynı modelini almak isterim o da 7 bin falan olur ekran kartının performansına o kadar da ihtiyacım yok bu kart da beni gayet uzun yıllar idare eder Recep Baltaş bile geçen kendi evindeki sistemine 2070 taktı...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sisteminiz iyi. Bakın arkadaşlar fiyatı yüksek olabilir ama her şeyi yüksek kalitede almış. Gidip 300-400 TL PSU ve kasa almamış dikkatinizi çekerim.
Bu arada Ram pahalı.
Teşekkür ederim.
Ram in 3600 lüğü stokta kalmamıştı bu da gayet güzel 4133 MHZ 16 gb cl 19 bu fiyata yok

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Teşekkür ederim Kart konusunda haklısın ama şöyle bir durum var ki ben fazla oyun oynayan biri değilim 3070 i beklemek istemedim ki onu da alsam aynı markanın aynı modelini almak isterim o da 7 bin falan olur ekran kartının performansına o kadar da ihtiyacım yok bu kart da beni gayet uzun yıllar idare eder Recep Baltaş bile geçen kendi evindeki sistemine 2070 taktı...

Teşekkür ederim.
Ram in 3600 lüğü stokta kalmamıştı bu da gayet güzel 4133 MHZ 16 gb cl 19 bu fiyata yok
Onun dışında ben sistemi çok beğendim. Kendimde imzamda ki sistemi 12 bine topladım. 2060S olmasına rağmen. Ben de en kaliteli parçaları almak istedim. Ama ben 3070 veya 3080'a geçeceğim.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Teşekkür ederim.
Reis takma ya. 9.000 e de RTX 2070 Super toplanıyor ama işlemci R7 değil Anakart bu model değil kasa 465X değil PSU yüksek firma değil m2 fazla değil. Ekran kartı firması Palit filan da değil. Güle güle kullanın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Ucuz mallara verecek param yok derken? Burda biz sana git nalburcudan tek fanlı 2080 al demiyoruz. Piyasada olan bilgisayar parçası markaları bellidir ve diğer pahalı markalardan hiçbir farkı yoktur, hiçbir farkı olmadığı halde neden daha ünlü, biliniyor diye pahalı olan markayı alasınkı? Ya çok zenginsindir paranın bir önemi yoktur senin için ya da paranı akıllı kullanmayı bilmiyorsundur. ileriye dönük diyorsun ama bu fiyata daha iyi parçalar alaraktan daha ileriye dönük olabilirdin. Şuanda bence sen kendini avutuyorsun, senin parana üzüldüm açıkçası :)
şu an istesem iade edebilirim pişman olacak bir durum yok ki asla da iade etmem ben o kartı seviyorum o markayı seviyorum içime öyle siniyor güven kalite meselesi ben ana kart ve ekran kartı mesele olunca msi dan başkasına gitmem evet asus da çok güzel marka gigabayt da öyle ama işte mesele güven meselesi zevk meselesi

AloneDark

80+
Hocam yanlış anlamayın ama zevkine hobi olarak dizdim dediniz paranızında baya bir kısmı boşa gitti, bu sistemin daha farklısını ortalama 10.000'e dizerdiniz. Peki 10.000'e bunla aynı performans veren sistem toplayıp gerisini cebine koymak hatta kurumlara ihtiyacı olmyanlara bağış yapmak mı daha mantıklı geliyor sana yoksa sırf marka için şey için tüm parayı saçmak mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Reis takma ya. 9.000 e de RTX 2070 Super toplanıyor ama işlemci R7 değil Anakart bu model değil kasa 465X değil PSU yüksek firma değil m2 fazla değil. Ekran kartı firması Palit filan da değil. Güle güle kullanın.
Teşekkürler Farkındayım öyle olduğunun... İnsanlar o şekilde topluyor toplumunda suçu yok dolar aldı başını gidiyor adam aynı ekran kartına sırf MSI diye 1000 TL fazla vermek istemiyor aynı şekilde diğer parçalar içinde öyle ben verince de böyle yorum yapıyorlar

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Teşekkür ederim.
Belliki çok zenginsin
Daha iyisini Toplayabilirdik foruma sorsaydın almadan önce

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam yanlış anlamayın ama zevkine hobi olarak dizdim dediniz paranızında baya bir kısmı boşa gitti, bu sistemin daha farklısını ortalama 10.000'e dizerdiniz. Peki 10.000'e bunla aynı performans veren sistem toplayıp gerisini cebine koymak hatta kurumlara ihtiyacı olmyanlara bağış yapmak mı daha mantıklı geliyor sana yoksa sırf marka için şey için tüm parayı saçmak mı?
Adamın amacı fiyat performans sistem dizmek değil ki. Neden param varken Gaming X Trio veya ROG Strix almak varken Palit, Inno3D gibi markalar alayım. Adam çok güzel bir pc toplamış. Piyasada ki en kaliteli parçaları almış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Tabi ki saçmak... insanlara yardım etmediğimi nerden biliyorsun. İstediğim gibi saçıyorum da insanlara yardım da ediyorum istesem 30 bin e de toplardım ama gerek görmedim sonuçta dizicem odamda öyle duracak arada girip cod falan oynarım 30 40 bin vermeye gerek yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,382
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom