Neler Yeni

System MSI Cryo V1.7 Fantazi/Performans [Monitor Eklendi] 18500 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

COREXAR

80+ Silver
Kazık yemek doğru bir kelime değil adam kendi parasıyla kendi isteğiyle almış sonuçta.
Evet biraz beklese çok daha iyisini toplardı.
Marka takıntısı yüzünden ciddi anlamda biraz pahalı olmuş, keşke foruma sorsaydın almadan önce.
3700x + 2070S'i 10.000TL'ye toplardık.
Ama sonuçta almışsın hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
3070 dediğimiz kart sonsuza kadar 2K’da veya 4k’da oynatmayacak zaten dostum, bir süre sonra tabii ki 1080p’ye düşecek yani 3070’li bir sistem alsan çok daha uzun yıllar giderdi.
abartma. 4 yıl 2k götürmez. (3yıl 4k dan sonra)
ben fazla oyun oynamıyorum ki gti 1660 bile düşündüm daha uzun süre gitsin diye bunu aldım ve rtx olsun istedim 3070 çıkana kadar ya covid-19 dan ölürsek yarının garantisi mi var ben şimdi dizmek istedim 3000 i beklemeyi düşündüm ama gerek yok 3060 ı bekleyecektim 2070 super de onun kadar idare eder zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Kazık yemek doğru bir kelime değil adam kendi parasıyla kendi isteğiyle almış sonuçta.
Evet biraz beklese çok daha iyisini toplardı.
Marka takıntısı yüzünden ciddi anlamda biraz pahalı olmuş, keşke foruma sorsaydın almadan önce.
3700x + 2070S'i 10.000TL'ye toplardık.
Ama sonuçta almışsın hayırlı olsun.
çok teşekkür ederim değerli yorumun için bende toplardım o şekilde 10 bin TL ye ama ben diğer parçalar da kaliteli olsun istedim ben hobi olarak topladım bunu yani ağır oyuncu veya başka bir işim yok hoşuma giden parçaları aldım hep

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Senin beklediğin parçalar çıkana kadar dolar artmaya devam edecek + o işlemci ve ekran kartı böyle ucuz olmayacak... benim sistemimdeki her parça benim için özel ve premium parasına göre kendi zevkime göre ve ihtiyacıma göre topladım bende bilirdim en idare edebilecek parçalar + en iyi ekran kartını almayı ama para var huzur var istediğim gibi dizdim...
baskan zevkler ve renkler kişiye özel demekle kacamassın k.bakmada :d 10k için sadece ekran kartı ve ekrana para ayırdım gerisine kadar tutarsa ustunu eklerım problem değil

imzadaki sistemi ben zevkine cs go ve pubg için dizdim :d

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
ulan niye kazık yiyim ben istedim aldım kimse ban satmadı :D nrmim için bu sistem dünyadaki en güzel sistem renkler zevkler meselesi
Ekran kartı dışında sıkıntı yok. O paraya 3070'de alırdın. Aynı markanın aynı modelini alamazdın belki ama yine kaliteli bir 3070 alabilirdin ve bundan 2 kat fazla performans verirdi. Bence kart hariç sistem gayet premium bir sistem olmuş. Evet pahalı ama son derece kaliteli bir sistem. Bence kartı değiştirmeyi düşünebilirsin dostum. O paraya 3070 al. Fark versen bile verdiğin farka değecek. Ki fazla bir fark olmaz. Olsa da 15 bin TL bütçesi olan adama 500-600 lira koymaz.

COREXAR

80+ Silver
çok teşekkür ederim değerli yorumun için bende toplardım o şekilde 10 bin TL ye ama ben diğer parçalar da kaliteli olsun istedim ben hobi olarak topladım bunu yani ağır oyuncu veya başka bir işim yok hoşuma giden parçaları aldım hep
Senin içine sindiyse ve bütçe olarakda bir problem yaşamadıysan bize "Hayırlı Olsun" demek düşer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
aga adam almış neden moralini bozuyorsunuz ya ? adamın yerine kendinizi koysanıza
teşekkürler kardeş de moralimi bozmuyorum olumsuz ve hakarete yakın yorum yapan herkes ezik sistemler kullanıyor kıskanıyorlar yada zevksizler durumdan anlamıyorlar ben ne istediysem onu aldım kimse bana zorla satmadı ki kazık yemiş falan olayım bende bilirdim fiyat performans dizmeyi benim tercihim bu yönde oldu.

teşekkürler kardeş de moralimi bozmuyorum olumsuz ve hakarete yakın yorum yapan herkes ezik sistemler kullanıyor kıskanıyorlar yada zevksizler durumdan anlamıyorlar ben ne istediysem onu aldım kimse bana zorla satmadı ki kazık yemiş falan olayım bende bilirdim fiyat performans dizmeyi benim tercihim bu yönde oldu.
Anladım hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom