Tost Kayaoğlu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
O sıkıntı değil çok küçük bir ayar ile cl16 yapılır mhz ler çok iyi ama sistem hala kötü1251tlyi cl19 rame vernişsin ya.
O sıkıntı değil çok küçük bir ayar ile cl16 yapılır mhz ler çok iyi ama sistem hala kötü1251tlyi cl19 rame vernişsin ya.
Sistemi kullanacakmısın yoksa iade mi edeceksin?Herkese yorumları için teşekkürler.
Evet marka takıntım var ucuz mallara verecek param yok telefonda da öyleyim pro max 256 gb kullanıyorum normalde macbook alırdım ama oyun konusunda hiç iyi değil kıçı kırık Macler 15 binden başlıyor benim topladığım kasa onların yanında gayet güzel, bu zevk meselesi benim için QP nin hazır sistemleri de güzeldi 2080 de alabilirdim ama ben 15 bini çok geçmek istemedim her parçam da kaliteli ve ileriye dönük olsun istedim hiç de pişman değilim olmayacağımda mac alacaktım 30 bine bunun kadar performans vermeyecekti yarı parasına gayet güzel sistem benceBuradaki parçalara bakarak marka takıntın olduğunu seziyorum. Eğer öyleysen yazık, paranı çarçur etmişsin.
biraz daha bekleyebilirdinEvet marka takıntım var ucuz mallara verecek param yok telefonda da öyleyim pro max 256 gb kullanıyorum normalde macbook alırdım ama oyun konusunda hiç iyi değil kıçı kırık Macler 15 binden başlıyor benim topladığım kasa onların yanında gayet güzel, bu zevk meselesi benim için QP nin hazır sistemleri de güzeldi 2080 de alabilirdim ama ben 15 bini çok geçmek istemedim her parçam da kaliteli ve ileriye dönük olsun istedim hiç de pişman değilim olmayacağımda mac alacaktım 30 bine bunun kadar performans vermeyecekti yarı parasına gayet güzel sistem bence
15000 e 3080 i bile zorlayabilirdiniz. Kazık yemişsiniz. G.oEvet marka takıntım var ucuz mallara verecek param yok telefonda da öyleyim pro max 256 gb kullanıyorum normalde macbook alırdım ama oyun konusunda hiç iyi değil kıçı kırık Macler 15 binden başlıyor benim topladığım kasa onların yanında gayet güzel, bu zevk meselesi benim için QP nin hazır sistemleri de güzeldi 2080 de alabilirdim ama ben 15 bini çok geçmek istemedim her parçam da kaliteli ve ileriye dönük olsun istedim hiç de pişman değilim olmayacağımda mac alacaktım 30 bine bunun kadar performans vermeyecekti yarı parasına gayet güzel sistem bence
Senin beklediğin parçalar çıkana kadar dolar artmaya devam edecek + o işlemci ve ekran kartı böyle ucuz olmayacak... benim sistemimdeki her parça benim için özel ve premium parasına göre kendi zevkime göre ve ihtiyacıma göre topladım bende bilirdim en idare edebilecek parçalar + en iyi ekran kartını almayı ama para var huzur var istediğim gibi dizdim...kardeş cebimde 15k para var amd 4 nesil cıksın karsılastırıp 3000 serisi ile intelmi amd sistemi kurudgumda gel bidaha karsılastıralım yalnız benım sistem 2k 144hz olucka :fdlfkngdfjlgd
herkes kendi istediğini alırSenin beklediğin parçalar çıkana kadar dolar artmaya devam edecek + o işlemci ve ekran kartı böyle ucuz olmayacak... benim sistemimdeki her parça benim için özel ve premium parasına göre kendi zevkime göre ve ihtiyacıma göre topladım bende bilirdim en idare edebilecek parçalar + en iyi ekran kartını almayı ama para var huzur var istediğim gibi dizdim...
ulan niye kazık yiyim ben istedim aldım kimse ban satmadı15000 e 3080 i bile zorlayabilirdiniz. Kazık yemişsiniz. G.o