Günümüzdeki oyunların bir çoğu bence gerçeklikle alakası yok (RTX OFF şekilde) yani o günlere daha çokNereye kadar ama? Bir yerden sonra artış olmayacak, çünkü maksimum tıpa tıp gerçeğe benzer kalitede grafik yapabilirler.
Günümüzdeki oyunların bir çoğu bence gerçeklikle alakası yok (RTX OFF şekilde) yani o günlere daha çokNereye kadar ama? Bir yerden sonra artış olmayacak, çünkü maksimum tıpa tıp gerçeğe benzer kalitede grafik yapabilirler.
On ile de yok rtx bence çok fazla fart yaratmıyor.Günümüzdeki oyunların bir çoğu bence gerçeklikle alakası yok (RTX OFF şekilde) yani o günlere daha çok![]()
Şu zamanda bencede fark yaratmıyor.On ile de yok rtx bence çok fazla fart yaratmıyor.
3 yıl 4K 4 yıl 2K sonra 1080p işte ?
Arkadaşlar GTX 1080’i aklınıza getirin zamanında o kartada aynı şeyleri söylüyordukNereye kadar ama? Bir yerden sonra artış olmayacak, çünkü maksimum tıpa tıp gerçeğe benzer kalitede grafik yapabilirler.
Ama o artışla bu artış aynı değil. RTX 3070 2080ti' dan güçlü.Arkadaşlar GTX 1080’i aklınıza getirin zamanında o kartada aynı şeyleri söylüyorduk![]()
Bir dakika, burda iletişim karışıklığı oldu şuanda. Sen ömrünün daha az olacağını savunmuyormuydun?Arkadaşlar GTX 1080’i aklınıza getirin zamanında o kartada aynı şeyleri söylüyorduk![]()
3070 2080ti ile aşağı yukarı aynı güçte 980ti ile 1070 gibi 1080ti ile 2070s gibi (rtx sanırım ilk başta daha masraflıydı super ile topladılar.)Ama o artışla bu artış aynı değil. RTX 3070 2080ti' dan güçlü.
DLSS 33070 2080ti ile aşağı yukarı aynı güçte 980ti ile 1070 gibi 1080ti ile 2070s gibi (rtx sanırım ilk başta daha masraflıydı super ile topladılar.)
Aynı hep yaşadığımız artış işte.
Doğru ama bu gerekli bir şeydi zaten ve ben çok şaşırmadım çünkü bir devrin başlangıcındayız şuan, bunu unutmamak lazım yani Nvidia xx70 isimli bir karta öncek serideki en güçlü kartından daha güçlü yaptıysa ve yarı fiyatından daha ucuza satıyorsa ben korkmanızı tavsiye ederim hayra alamet değil bunlarAma o artışla bu artış aynı değil. RTX 3070 2080ti' dan güçlü.
dlss 3.0 gelmedi ve gelse de nasıl bir artış olacağını bilmiyoruz ki gelse 2080ti a da gelecek.DLSS 3
Evet abartıldığı kadar ömrünün olmadığını savunuyordumBir dakika, burda iletişim karışıklığı oldu şuanda. Sen ömrünün daha az olacağını savunmuyormuydun?![]()