Existentia
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,412
Hocam sizde driverlar eksik gibi güncelleştirmeleri kontrol eder misiniz en basit olanları yüklüyor genelde
tamamdır eve geçince deneyeceğim teşekkür ederimBunu indirip kurun:
![]()
Chipset INF Utility
Primarily for Intel® Chipset Products, this utility version 10.1.20398.8776 installs the Windows* INF files. See detailed description to find out if you need this file.www.intel.com
Sonra tekrar aygıt yöneticisini kontrol edin.
dediğinizi yaptım azaldı ünlem işaretli olanlar ama hala duruyorBunu indirip kurun:
![]()
Chipset INF Utility
Primarily for Intel® Chipset Products, this utility version 10.1.20398.8776 installs the Windows* INF files. See detailed description to find out if you need this file.www.intel.com
Sonra tekrar aygıt yöneticisini kontrol edin.
hangi driverler hocamHocam sizde driverlar eksik gibi güncelleştirmeleri kontrol eder misiniz en basit olanları yüklüyor genelde
hocam hala o donma devam ediyordediğinizi yaptım azaldı ünlem işaretli olanlar ama hala duruyor
Post automatically merged:
hangi driverler hocam
O iki sürücünün donanım kimliklerini verir misiniz? İnternetten nasıl öğrenildiğine bakabilirsiniz.dediğinizi yaptım azaldı ünlem işaretli olanlar ama hala duruyor
hangi driverler hocam
hocam hala o donma devam ediyor
Bu şekilde doğru atmışımdır umarımO iki sürücünün donanım kimliklerini verir misiniz? İnternetten nasıl öğrenildiğine bakabilirsiniz.
Bunları indirip yükleyip sonucu paylaşın.Bu şekilde doğru atmışımdır umarım
kasada ekran kartının fanlarının dönmediğini farkettim bundan kaynaklı olabilirmi
ZIP dosyalarını çıkartın bir klasöre. İçlerinde .inf dosyaları var, onlara sağ tık yükle deyin. setup.exe gibi şeyler var ise onları açıp yükleyebilirsiniz.hocam nasıl kurucam bunları yardımcı olursanız sevinirim