T-Force Vulcan Z 8GB 3200Mhz bu ram alınır mı yada kullanan var mı güncel bilgi olmadığı için sorma gereği duydum suan sadece 1 kiti var elimde anakart olmadığı denemedim ama bir tane daha alıp 16gb ye tamamlayacağım
Yıllardır 3000MHz olanı var, yakın zamanda da yanına 3200MHz olanından ekledik sorun yok. Team markasının iyi belleklerinden.T-Force Vulcan Z 8GB 3200Mhz bu ram alınır mı yada kullanan var mı güncel bilgi olmadığı için sorma gereği duydum suan sadece 1 kiti var elimde anakart olmadığı denemedim ama bir tane daha alıp 16gb ye tamamlayacağım
Bir de bu samsung C die ne oluyor yorumlarda yazmışlar ama pek anlamadımYıllardır 3000MHz olanı var, yakın zamanda da yanına 3200MHz olanından ekledik sorun yok. Team markasının iyi belleklerinden.
Nalaka knktelefonu modem olarak kullan
Bellek çipi oluyor. Rame overclock yapma planın yoksa pek önemi yok.Bir de bu samsung C die ne oluyor yorumlarda yazmışlar ama pek anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nalaka knk
hea yanlış konuya cevap yazmışımBir de bu samsung C die ne oluyor yorumlarda yazmışlar ama pek anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nalaka knk
Bellek çipi oluyor. Rame overclock yapma planın yoksa pek önemi yok.
Anladım kanka saol cevabin içinBellek çipi oluyor. Rame overclock yapma planın yoksa pek önemi yok.
Olur öyle vakalar knk nphea yanlış konuya cevap yazmışım
Olur öyle vakalar knk nphea yanlış konuya cevap yazmışım