Streste mi oyunda mi?O normal, ne kadar uzun çalışırsa o kadar ısınır. RDR2'de 55-65 arası gezer.
Not: 3600 için 65 derece rüya falan.
Onu yazacaktım 2 3 dakika önce unuttum. Valla öyle düzenlenir o 10 dakika sonra falan 11.3k HİT iyimiş
Streste mi oyunda mi?
0.99 a doğruReis sen daha bir 30 dakika falan test yap. Sonra 1.04V ver.
Sabaha kadar buradayız desene. Reis 1.04 veremem sen 1.08 falan dediğin zaman bile 1.0750 falan yapıyordu. 250 şerli artıyor xd veya eksiliyorReis sen daha bir 30 dakika falan test yap. Sonra 1.04V ver.
Reis niye öyle, acaba ev falan mı çok soğuk o mu etkiliyor xdReis sen daha bir 10 dakika falan test yap. Sonra 1.04V ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunda 65 derece rüya, stress testinde 65 derece cennet falan.
Sabaha kadar buradayız desene. Reis 1.04 veremem sen 1.08 falan dediğin zaman bile 1.0750 falan yapıyordu. 250 şerli artıyor xd veya eksiliyor
nEBen şimdiden yazayım, yoksa yazmayı unuturum. Yarın oyun oynarken her görev bitirdiğinde save al, eğer PC kapanırsa oynadığın oyun boşa gitmesin. Eğer PC kapanırsa BİOS pilini çıkar, PSU'nun arkasından PSU'yu kapat, PSU'yu fişten çek, 5 dakika bekle, BİOS pilini geri tak, PSU'yu fişe tak, PSU'yu aç, voltajı 1.1V yap.
Reis niye öyle, acaba ev falan mı çok soğuk o mu etkiliyor xd
Reis pil falan çıkarmak istemiyorum açıkçası hi zorlamayalım, 1.1 çıkaracakdak çıkaralım, kalsın öyle?Ben şimdiden yazayım, yoksa yazmayı unuturum. Yarın oyun oynarken her görev bitirdiğinde save al, eğer PC kapanırsa oynadığın oyun boşa gitmesin. Eğer PC kapanırsa BİOS pilini çıkar, PSU'nun arkasından PSU'yu kapat, PSU'yu fişten çek, 5 dakika bekle, BİOS pilini geri tak, PSU'yu fişe tak, PSU'yu aç, voltajı 1.1V yap.
Egede yaşıyorum normal hava sıcakları diyebilirim önceki günlere göre 5 derece soğuksa soğukturEv soğuk mu? Ev soğuksa etki eder.
Reis pil falan çıkarmak istemiyorum açıkçası hi zorlamayalım, 1.1 çıkaracakdak çıkaralım, kalsın öyle?
Peki bunları yapmassa ne olur?Ben şimdiden yazayım, yoksa yazmayı unuturum. Yarın oyun oynarken her görev bitirdiğinde save al, eğer PC kapanırsa oynadığın oyun boşa gitmesin. Eğer PC kapanırsa BİOS pilini çıkar, PSU'nun arkasından PSU'yu kapat, PSU'yu fişten çek, 5 dakika bekle, BİOS pilini geri tak, PSU'yu fişe tak, PSU'yu aç, voltajı 1.1V yap.