kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Egede yaşıyorum normal hava sıcakları diyebilirim önceki günlere göre 5 derece soğuksa soğuktur
Ortamın sıcaklığı önemli detay.
Egede yaşıyorum normal hava sıcakları diyebilirim önceki günlere göre 5 derece soğuksa soğuktur
Egede hava nasılReis pil falan çıkarmak istemiyorum açıkçası hi zorlamayalım, 1.1 çıkaracakdak çıkaralım, kalsın öyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bunları yapmassa ne olur?
Sabaha kadar açık kalsın uyanincaya kadar, film falan izlerim de boşNiye reis? Kötü bir iş değil ki, BİOS pili çıkarmak riskli bir iş değil. Şuan işlemci kaç derece? İstersen şöyle yap: Chrome'dan sen film falan izle, arkada stress testi açık kalsın(2-3 saat kalsın) sıkıntı olmaz ise oyuna geçersin.
Bios pili takıp çıkıyormuydu yaBilmiyorum, PC'yi açınca masaüstüne gelmez, ama BİOS'a girer herhalde. Zaten dediğim iş kumandanın pilini çıkarıp takmak kadar kolay
tmm ben kesinlikle aydın da yaşamıyorum.Aydın da yaşıyorum hava yanıyor la 2 gündür falan serinledi yağmur yağdı hava Bi iyi oldu he
B
Bios pili takıp çıkıyormuydu ya
Bios pilini çıkarınca ne oluyorEvet, OC yapan kişiler çok fazla kez çıkarıp takar.(en uygun voltajı ve GHz'i bulmak için, tabii bu işlemci sağlammış hiç uğraşmadık)
Bios pilini çıkarınca ne oluyor