Msi afterburner ile test ettinmi? benim bi arkadaş Aida64 ile yanlış değer görmüştüde
sistem kapalı iken bi de ışık ile çekin. gözüme bir şey battı galiba.
Oradan nasıl test yaparım?Msi afterburner ile test ettinmi? benim bi arkadaş Aida64 ile yanlış değer görmüştüde
Dostum Msi afterburneri indiriyosun açıyosun bu işteMesaj otomatik birleştirildi:
Oradan nasıl test yaparım?
Bende snowman yazısı ters tarafta ama fanlarımızın yönü aynı. Çok garipMesaj otomatik birleştirildi:
fanın yönü yanlışMesaj otomatik birleştirildi:
Evet soğutucuyu arkadaşlarn dediği gibi yap sonra bidaha aida64 afterburner ile test etReis ben işlemci test sokma anlıyorum. Oyunlardaki sıcaklığı bakmamı mı söylüyorsun.?
Yazı ters yazılması çok önemli değildir bence reis?Bende snowman yazısı ters tarafta ama fanlarımızın yönü aynı. Çok garip
Yazısı derken fan üzerindeki yazıyı mı kast ediyorsun?Bende snowman yazısı ters tarafta ama fanlarımızın yönü aynı. Çok garip
Fanın yönü mü yanlış? Anlamadım.fanın yönü yanlışAlıntıyı görüntüle
gibi olmalı ama sizinki tam tersi.
evet. yanlış gormediysem yönü yanlış. o yüzden sıcaklık yüksek.Yazı ters yazılması çok önemli değildir bence reis?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazısı derken fan üzerindeki yazıyı mı kast ediyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fanın yönü mü yanlış? Anlamadım.
Senin atmış olduğun fotoyla aynı yöndeevet. yanlış gormediysem yönü yanlış. o yüzden sıcaklık yüksek.
Elime aldım telefondan karşılaştırdım aynıydı.evet. yanlış gormediysem yönü yanlış. o yüzden sıcaklık yüksek.
hmm. iş değişir o zaman. açıdan dolayı yanlış anlamışım. garantiye yolla bence.Senin atmış olduğun fotoyla aynı yönde
En başta yazmıştım. Rdr2 Ultra da 65 74 arası geziyor. Çoğunluk 65 69 du bugün.hmm. iş değişir o zaman. açıdan dolayı yanlış anlamışım. garantiye yolla bence.
Bir başka programdan test yapayım? Olmazsa garanti yollarım sanırım xdEn başta yazmıştım. Rdr2 Ultra da 65 74 arası geziyor. Çoğunluk 65 69 du bugün.