3 buçuk dakikadır testte max 72
70 71 arası gidiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 kere gördü 72 o da yazarken :d
Elini korkak alıştırmamışsın hiç termal macun sürme fotoğrafını gördüm de bol bol bu da sıcaklıkları arttırır haberin olsun. Birde kasa neydi?Mx4 2019 edition
Elini korkak alıştırmamışsın hiç termal macun sürme fotoğrafını gördüm de bol bol bu da sıcaklıkları arttırır haberin olsun. Birde kasa neydi?
Mb511Elini korkak alıştırmamışsın hiç termal macun sürme fotoğrafını gördüm de bol bol bu da sıcaklıkları arttırır haberin olsun. Birde kasa neydi?
Şu an her şey normal gözüküyor sıcaklıklar biraz yüksek. Ama oyunlarda bu kadar ısınmayacaktır.6 dakika oldu max 72 sadece 1 kere gördü
70 71 arası gidiyor
Şuan blend testinde 1 dakika oldu aynı değerler. Başladığında da böyleydi 1 dakika sonrada
Mb511
Reis korka korka yaptım, acemiyim. Ne kadar süreceğini bilemedim xd.
Sürdüm bir şekilde sonra fazla gibi geldi ama olan oldu. Olmazsa değiştireyim reis.
MB511 kasası var. 52 sayfa yazınca TC kimlik numarasına kadar öğreniyorsun tabii.
Yüksek mi .d Üzdü heŞu an her şey normal gözüküyor sıcaklıklar biraz yüksek. Ama oyunlarda bu kadar ısınmayacaktır.
Yani kendimle karşılaştırdım aynı soğutucuyu kullanıyoruz O yüzden yüksek dedim.
Yüksek mi .d Üzdü he
Şu an her şey normal gözüküyor sıcaklıklar biraz yüksek. Ama oyunlarda bu kadar ısınmayacaktır.