kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Yani kendimle karşılaştırdım aynı soğutucuyu kullanıyoruz O yüzden yüksek dedim.
Sen kaç derece alıyorsun? Kaç voltajda?
Yani kendimle karşılaştırdım aynı soğutucuyu kullanıyoruz O yüzden yüksek dedim.
Ben aynı soğutucu ile 1.2V 4.2GHz'de maksimum 58 derece alıyorum stres testinde. O yüzden öyle dedim70 derece yüksek mi? 3600 alan adam için 4.2 GHz'da 70 derece mükemmel bence.
Lan biraz yüksek dediğin bu mu la bozuk la benimki .dBen aynı soğutucu ile 1.2V 4.2GHz'de maksimum 58 derece alıyorum stres testinde. O yüzden öyle dedim
Snowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri
Merhaba, yaklaşık bir hafta önce işlemcim için bu soğutucuyu alıp alttaki konuda incelemiştim. İnceleme: https://donanimarsivi.com/forum/konu/snowman-6-bakir-borulu-rgb-cift-fanli-f-p-cpu-sogutucu.68967/ Forumda Ryzen 5 3600 için sıcaklık problemi konuları çoğalınca bu soğutucunun birde test...donanimarsivi.com
Ben aynı soğutucu ile 1.2V 4.2GHz'de maksimum 58 derece alıyorum stres testinde. O yüzden öyle dedim
Snowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri
Merhaba, yaklaşık bir hafta önce işlemcim için bu soğutucuyu alıp alttaki konuda incelemiştim. İnceleme: https://donanimarsivi.com/forum/konu/snowman-6-bakir-borulu-rgb-cift-fanli-f-p-cpu-sogutucu.68967/ Forumda Ryzen 5 3600 için sıcaklık problemi konuları çoğalınca bu soğutucunun birde test...donanimarsivi.com
58 derece ne la 70 derece ne.dLan biraz yüksek dediğin bu mu la bozuk la benimki .d
Reis sür diyorsanız çıkartmak falan zor geliyor ama gerekirse çıkartıp sürerimArkadaş macunu fazla sürmüş diye olabilir. Tabii 70 derecede kullanırsa sıkıntı olmaz, macun bitince daha iyi sürer.
Her şeyden olabilir Macunu fazla sürmüşsün o bariz belli de onun dışında slikon kalitesinden de olabilir. Gerçi benimki muhtemelen 2020 versiyonu değil ama emin değilim.Lan biraz yüksek dediğin bu mu la bozuk la benimki .d
58 derece ne la 70 derece ne.d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis sür diyorsanız çıkartmak falan zor geliyor ama gerekirse çıkartıp sürerim
Her neyse macun 4 5 derece etkiler herhalde diye düşünüyorum gerçiHer şeyden olabilir Macunu fazla sürmüşsün o bariz belli de onun dışında slikon kalitesinden de olabilir. Gerçi benimki muhtemelen 2020 versiyonu değil ama emin değilim.
Öyle yaparız reis o zamanKral senin işlemcin stress testinde 70 derece, oyunda 60-65 derece falan olur. Yani 65 derece gayet iyi hatta mükemmel bir sıcaklık. Yani hiç uğraşma, böyle kalsın. Belli bir süre sonra macun kuruyacak, o zaman macun sürerken daha az sürersin.
Her şeyden olabilir Macunu fazla sürmüşsün o bariz belli de onun dışında slikon kalitesinden de olabilir. Gerçi benimki muhtemelen 2020 versiyonu değil ama emin değilim.
Sorun bunlar diyor reis.O zaman tebrikler voltaj düşüklüğüne bağlı sistem sorunların çözüldü Artık mavi ekran da almazsın ama şayet alırsan minidump dosyasını yine bana gönderebilirsin.
Sizlerin sayesinde reis siz 2niz valla çok yardımcı oldunuz.O zaman tebrikler voltaj düşüklüğüne bağlı sistem sorunların çözüldü Artık mavi ekran da almazsın ama şayet alırsan minidump dosyasını yine bana gönderebilirsin.
Evet o yüzden sormuştum zaten ekran kartı sürücüsünü nereden yükledin diye çünkü bir problem gözüküyordu.Sorun bunlar diyor reis.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizlerin sayesinde reis siz 2niz valla çok yardımcı oldunuz.
Furmak'tan nasıl test yapacam sokayım bi testeEvet o yüzden sormuştum zaten ekran kartı sürücüsünü nereden yükledin diye çünkü bir problem gözüküyordu.
Sürücüleri bile kaldırayım sonra yeniden yükliyim? Olur mu? Nasıl yaparım?Evet o yüzden sormuştum zaten ekran kartı sürücüsünü nereden yükledin diye çünkü bir problem gözüküyordu.
Furmak'tan nasıl test yapacam sokayım bi teste