Neler Yeni

T6 Ultra montaj sorunu

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
T6 nın kutusundan yuvarlak bir parça çıktı anakartın altına takılan var ya onu takmak zorunda mıyım? direk stok soğutucuyu çıkardıktan sonra anakartın kutusundaki duran braketleri vidalayamaz mıyım? sonra da o braktlere t6 yı geçirsem kasanın arkadındaki yan paneli açmak iatemiyorum

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
T6 nın kutusundan yuvarlak bir parça çıktı anakartın altına takılan var ya onu takmak zorunda mıyım? direk stok soğutucuyu çıkardıktan sonra anakartın kutusundaki duran braketleri vidalayamaz mıyım?
O yuvarlak intel için sana arkadaş foto atmış bak anakartta o fotodaki bacaktan var onu takman lazım

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
100 tlmi .d

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
Daha çok stok soğutucuyu çıkarmaktan korkuyorum işlemci soğutucuya yapışık çıkıyor sonra pinler yamuluyor falan ya
Dostum ne yapışık çıkması laptop mu bu onu oraya sıkı sıkı tutan aparat var bırakın bu şehir efsanelerini ısınması lazımmış soğuması lazımmış falan

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Dostum ne yapışık çıkması laptop mu bu onu oraya sıkı sıkı tutan aparat var bırakın bu şehir efsanelerini ısınması lazımmış soğuması lazımmış falan
kardeşim bende çıktı direk stok fanı sökünce çıkabiliyor.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İlk başta stok soğutucunu sök sonra ekran kartı ve rami çıkar rahat çalışmak için macunu ortaya nohut tanesi kadar sık ondan sonra bıraktığım anakart ayaklarını tak üst taraftaki tepeye bakıcak çentik kısmı alt taraftaki de ekran kartına bakıcak çentik sonra ilk başta üst tarafı tak yerine kolay takılır sonraalt taraftakini ise üst taraftan bastır sonra soğutucunun ayağınıda çentiğe iktir kısa geliyomuş gibi gözükecek biraz zorlarsan giricek gayet kolay 100 tl vermene gerek yok.

Ekler

• Cpu.PNG
    Cpu.PNG
    255 KB · Hit: 30

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
O yuvarlak intel için sana arkadaş foto atmış bak anakartta o fotodaki bacaktan var onu takman lazım
O arkadaşın resimde işaretlediği braketler şuan anakarta takılı değil. Stok soğutucuyu çıkarıcam sonra stok soğutucunun normalde vidalı oöduğu yere brakleti vidalıcam sınra t6 yi braktlere sıkıştırıcam doğru mu anladım

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
O arkadaşın resimde işaretlediği braketler şuan anakarta takılı değil. Stok soğutucuyu çıkarıcam sonra stok soğutucunun normalde vidalı oöduğu yere brakleti vidalıcam sınra t6 yi braktlere sıkıştırıcam doğru mu anladım
doğru o bacaklar anakartının kutusunda olması lazım

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
İşte o işlemci kilidi soğutucuyu sökerken açılıyor soğutucu da işlemci ile geliyor.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Doğru anladın ya anakartın kutusuna koyuyolar yada işlemci kutusuna bende işlemci kutusunda çıkmıştı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
doğru o bacaklar anakartının kutusunda olması lazım
Aynen o bacaklar şuan anakartın kutusunda duruyor çok zor değilmiş. Kasanın arka panelini niye çıkarmam gerek? Bide ekran kartını çıkarmadan montaj yapsam olur mu? Daha önce 2 kere ekran kartını çıkardım gerçi o yüzden biliyorum ama yine de

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Aynen o bacaklar şuan anakartın kutusunda duruyor çok zor değilmiş. Kasanın arka panelini niye çıkarmam gerek? Bide ekran kartını çıkarmadan montaj yapsam olur mu? Daha önce 2 kere ekran kartını çıkardım gerçi o yüzden biliyorum ama yine de
Ekran kartını çıkarmadan montaj yapamazsın zaten ekran kartı çıkarıp takmayı biliyorsun alttaki çentiği yerine takamazsın bide ekran kartın geniş senin takamazsın kasanın arkasınıda açmalısın orada siyah aparat olucak stok soğutucuyu çıkarınca düşücek arkadan onu tutup ön taraftan da ayakları oraya takman lazım.

Top Bottom