Neler Yeni

T6 Ultra Sogutcu 40 derece ısı düşürdü !

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
İşlemcim çok ısınyordu aide64 ve prime 95 testlerinde 94 derecelre kadar geliyordu sonra zaten pc kapanıyordu. Bende kule tipi fan aldım. Kasam önu mesh 4 fanlı kasa.
Tek istegim ısıyı full yukte 80 dereceye kadar çıksa yeterdi bana ama TAHMİN etiggimden baya fazla düştü ısısı Şok oldum aşagıya test sonuclarının sslerini attıyorum. Görüşleriniz nedir?

Prime95testi (İLK YUVARLAK seçili) Yarım saat= 53 derecelerde takılı kaldı.
AİDE64 10 DK SONUNDA= 55 DERECELER
DAHA DETAYLI SSLERİ=

Ekler

• efsannnee aide64.PNG
    efsannnee aide64.PNG
    221.2 KB · Hit: 54
  • Çok iyi be.PNG
    Çok iyi be.PNG
    174.7 KB · Hit: 52

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
İşlemcim çok ısınyordu aide64 ve prime 95 testlerinde 94 derecelre kadar geliyordu sonra zaten PC kapanıyordu. Bende kule tipi fan aldım. Kasam önu mesh 4 fanlı kasa.
Tek istegim ısıyı full yukte 80 dereceye kadar çıksa yeterdi bana ama TAHMİN etiggimden baya fazla düştü ısısı Şok oldum aşagıya test sonuclarının sslerini attıyorum. Görüşleriniz nedir?

DAHA DETAYLI SSLERİ=
Isı değildir o, sıcaklıktır. 🤣
Mükemmel değerler.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Isı değildir o, sıcaklıktır. 🤣
Mükemmel değerler.
reis ben prime95 yapmadım bende yapıyım mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcim çok ısınyordu aide64 ve prime 95 testlerinde 94 derecelre kadar geliyordu sonra zaten PC kapanıyordu. Bende kule tipi fan aldım. Kasam önu mesh 4 fanlı kasa.

DAHA DETAYLI SSLERİ=
lütfen söyle takarken çok zorlandım de
bende 1-2 gün önce aldım takana kadar canım çıktı

Ben de 2600X işlemcim çok ısınıyor diye sıvı soğutucu almıştım vatan bilgisayardan. CM Masterliquid 240mm 490 liraya almıştım. İşlemcim 60 derece üstüne çıkmıyor ancak radyatör 60 derecenin hepsini kasanın üstünden bana doğru fırlattığı için ben yanıyorum şimdi. :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Acaba ilk başlarda İşlemci soğutucusu takmadınız mı? Bu ne sıcaklıklar FX efsanesinde bile daha azdı.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Acaba ilk başlarda İşlemci soğutucusu takmadınız mı? Bu ne sıcaklıklar FX efsanesinde bile daha azdı.
aga valla bende dedim neden bu kadar ısınıyor bu işlemci kafa desen 4 fanlı mesh falan ama baya ısınıyordu. işlemciyi garantiye yolladım. saglam diyue yolladılar. en son careyi sogutcu almakla buldum. Artık bıkmıştım. 85 derecelere bile okeydim :D t6 ultra aldım. montajladım sonuçlar ortada :D

Top Bottom