Neler Yeni

T6 Ultra Sogutcu 40 derece ısı düşürdü !

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
@Tolga Samet öneriyor.

Tolga Samet her zaman haklıdır.
Oldu mu şimdi bu? :D

Prime95 işlemcinin tüm bölümleri dahil tamamına yük bindiriyor. Adamlar yapılması gerekeni yapmış, kullanıp kullanmamak size kalmış. AIDA64 FPU testi o kadar yük bindirmese de stabilite hakkında fikir verebilir ancak P95 kadar netlik veremez.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
@Tolga Samet öneriyor.

Tolga Samet her zaman haklıdır.
Ben kullanmıyorum, gereksiz yoruyor.
AVX açıkken gereksiz yoruyor kapalıyken düzgün yormuyor.
Test etmek için tercih etmiyorum pek, gereksiz yoruyor.
Hem stabilite hem de kararında yormak için AIDA64 FPU. 👌
1603656958373.png

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Oldu mu şimdi bu? :D

Prime95 işlemcinin tüm bölümleri dahil tamamına yük bindiriyor. Adamlar yapılması gerekeni yapmış, kullanıp kullanmamak size kalmış. AIDA64 FPU testi o kadar yük bindirmese de stabilite hakkında fikir verebilir ancak P95 kadar netlik veremez.

Ben her zaman P95 Small FFTs öneriyorum, %100 sonuç veriyor.

Small FFTs testinde 1 çekirdek %50 civarı ise voltajı arttırmıyorum, sonuçta P95 aşırı yoruyor.

Öyle bir denge sağladım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi troll algılıyorum yok değildir diyorum
yaptığım doğru mu değil mi? :D

Oyun oynuyorsan Aida64 CPU, FPU, Cache yetiyor ama ben her zaman Small FFTs öneriyorum.

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Test sırasında ütopik değerlere ulaşıyor işlemci, eğer orada stabilse farklı uygulamalarda hata alması imkansız diyebilirim. İlk 5 dakikada her şey belli olur zaten. AVX komut setini kullanmayan oyunlar da var ancak her türlü stabil olması yararlı.

Kayrae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Kayra
Ben her zaman P95 Small FFTs öneriyorum, %100 sonuç veriyor.

Small FFTs testinde 1 çekirdek %50 civarı ise voltajı arttırmıyorum, sonuçta P95 aşırı yoruyor.

Öyle bir denge sağladım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun oynuyorsan Aida64 CPU, FPU, Cache yetiyor ama ben her zaman Small FFTs öneriyorum.
bana test fark etmiyor anlamıyorum sonuçta ama kafama takılan nokta şu; konuyu açan arkadaşta efsane bir düşüş olurken bende neden böyle oldu ?
Ha birde şu nokta var @keremcnsz24 ben demiştim ya 82-83 dereceleri görüyor diye benim dediğim prime95 e göre idi stock soğtucu ile

Top Bottom