T6 Ultra termal macun

YigitE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
247
1- İlk defa masaüstü topladım n11 den T6 Ultra sipariş ettim stok fanı çıkarıp stok fana sürülen termal macuna montelesem bi sıkıntı çıkar mı?
2- Birde montelerken gevşetmemmi lazım?

Şimdiden cevaplayana teşekkürler.

Yeni termal macun kullanmanız gerekiyor. f/p olarak HTK-002'ye bakabilirsiniz.

Bu konuyu okuyabilirsiniz :

1: Evet sıkıntı çıkar kullanılmış çünkü işlemcinin üstünü peçeteyle nazikçe silin macun olarak Arctic MX4 2019 Edition alın bütçe varsa Noctua Nt-H1 de olur başka bir ürün önermem

1: Evet sıkıntı çıkar kullanılmış çünkü işlemcinin üstünü peçeteyle nazikçe silin macun olarak Arctic MX4 2019 Edition alın bütçe varsa Noctua Nt-H1 de olur başka bir ürün önermem
Peçetenin çok fazla yardımı olacağını sanmıyorum mümkünse birkaç damla saf alkol+peçete ile silin. Saf alkol reçetesiz alınmadığı için kolonya da kullanabilirsiniz fakat önermiyorum. Eğer kolonya kullanacaksanız eski macunu temizledikten sonra iyice kuruyana kadar termal macunu sürmeyin.

Peçetenin çok fazla yardımı olacağını sanmıyorum mümkünse birkaç damla saf alkol+peçete ile silin. Saf alkol reçetesiz alınmadığı için kolonya da kullanabilirsiniz fakat önermiyorum. Eğer kolonya kullanacaksanız eski macunu temizledikten sonra iyice kuruyana kadar termal macunu sürmeyin.
hacım macun kurumadıysa peçeteyle her türlü olur olmazsa da ıslak mendille silsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,174
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri