Neler Yeni

T6 Ultrayı 150 TL'ye aldım.(TRENDYOL)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Gayet iyi bir soğutucu. 1600 TL'lik dediğin R5 3600'ü bir arakdaş bu soğutucu ile 4.4 Ghz'e çıkarttı. Ne kötülüğünü gördün anlamadım ?
yani corsair nzxt ve daha nice soğutucu markasına güvenmek varken gidip çin malı görüp görebileceğim malzeme kalitesi olarak en dandik soğutucu elime aldım oyuncak gibi resmen küçük bir darbeye bile dayanıksız da benim burda anlatmak istediğim

bütçesi olmayan adam alsın eyvallah sonuçta fp düzüyor
gidiyosun 10 milyara kasa düzüyosun gidip de r5 3600 üzerine 150 tl lik soğutucu takıyosun sence mantıklı bir iş mi
bana hiç mantıklı gelmiyor ki zaten 5 6 ay sonra bozulacağını düşünüyorum bu t6 ultra denilen vantilatörün

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
yani corsair nzxt ve daha nice soğutucu markasına güvenmek varken gidip çin malı görüp görebileceğim malzeme kalitesi olarak en dandik soğutucu elime aldım oyuncak gibi resmen küçük bir darbeye bile dayanıksız da benim burda anlatmak istediğim

bütçesi olmayan adam alsın eyvallah sonuçta fp düzüyor
gidiyosun 10 milyara kasa düzüyosun gidip de r5 3600 üzerine 150 TL lik soğutucu takıyosun sence mantıklı bir iş mi
bana hiç mantıklı gelmiyor ki zaten 5 6 ay sonra bozulacağını düşünüyorum bu t6 ultra denilen vantilatörün
Senin için öyledir corsair nzxt nin 190 tl ye kaliteli soğutucusu varsa önerde alalım bozulacağı falan yok internette gözüktüğü gibi değil bende var gayet memnunum

drgustav

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
gustav zappa
hocam ben msi b450m pro max mini atx anakart soğutucuya büyük demişler problem olur mu kasam dark guardian ve son olarak garanti süresi 1 yıl vermiş sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de danışmak istedim teşekkür ederim

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,092
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Nereden eklendiğini bi atabilir misin ben bulamadım. Bakiye yüklememi istiyor :D
Sepete ekledikten sonra sepete gir. Sonra sepeti onayla de. Diğer sayfada kart bilgilerini girmeni istiyor. Girince kayıt ediyor. (Benim kartta da para yoktu)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,034
Üyeler
167,767
Son üye
nitzeif
Top Bottom