Utku Aydın
80+ Silver
Dahası
Trendyol cüzdana 100 Tl üzeri para yüklüyorsun 40 TL indirim kuponu veriliyor
hiç deme doğal bitki örtüsü oldu türkiyedeT6 Ultra'yı öve öve biteremediniz neymiş F/P ürünü.5-6 aya görürüz kaç kişininki bozuldu.
Trendyol cüzdanda fan geçerliyse 130 TL'ye alıyorum mantıken. 20 TL cüzdanımda para var 40 TL Visa karttan kupon gelecek.Trendyol cüzdana 100 TL üzeri para yüklüyorsun 40 TL indirim kuponu veriliyor
Fan 170 lira ise evet 130 liraya düşecekTrendyol cüzdanda fan geçerliyse 130 TL'ye alıyorum mantıken. 20 TL cüzdanımda para var 40 TL Visa karttan kupon gelecek.
Hocam kampanyanın linkini yollarsanız memnun olurum valla.Fan 170 lira ise evet 130 liraya düşecek
Alıntıyı görüntüle
Gayet iyi bir soğutucu. 1600 TL'lik dediğin R5 3600'ü bir arakdaş bu soğutucu ile 4.4 Ghz'e çıkarttı. Ne kötülüğünü gördün anlamadım ?hiç deme doğal bitki örtüsü oldu türkiyede
adamlar 1600 TL ye işlemci alıyolar gidip de bunu üstüne 150 TL lik çin malı soğutucu takıyolar valla akıl adama sermaye
Hocam kampanyanın linkini yollarsanız memnun olurum valla.
1 günle kaçırdım, 1-31 temmuz demişler. Keşke dün görseydim.Fan 170 lira ise evet 130 liraya düşecek
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tarihlere takılmayın müşteri temsilcisi kampanya hala aktif dedi
Müşteri temsilcisiyle konuşuyorum geçerliyse hemen kaydedecem.1 günle kaçırdım, 1-31 temmuz demişler. Keşke dün görseydim.
Müşteri temsilcisine sordum kontrol ettiğimde kampanya hala aktif dedi.1 günle kaçırdım, 1-31 temmuz demişler. Keşke dün görseydim.
Bu forumda T6 Ultra ile R5 3600'ü 4.4 Ghz yapan vardı.soğutucuyu r5 3600 işlemciyle kullanan var mı oc performansı nedir? teşekkür ederim iyi forumlar