Neler Yeni

T60 Alan Arkadaşlar Deneyimlerini Yazabilir Mi?

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Özellikle Trendyol gibi sitelerden alanlar yazabilir mi nasıl onu öğrenmek isiyorum

ananas_suyu

80+ Bronze
Gayet güzel çalışıyor hala 1.5yıl oldu alalı dün tuşlarını felan yıkadım sabunlu suyla yazılarda vb çıkmada yok fiyat performans klavye

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Klavyeden bahsediyorsanız. Bundan önce mebran kullanıyordum, sanki eşekten indim ata bindim. Çok daha yumuşak tuşları ve rahat kullanması.
Tek eksisi küçük olması yazı yazarken zorlanıyorsun bunla geniş klavyeye oranla.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klavyeden bahsediyorsanız. Bundan önce mebran kullanıyordum, sanki eşekten indim ata bindim. Çok daha yumuşak tuşları ve rahat kullanması.
Tek eksisi küçük olması yazı yazarken zorlanıyorsun bunla geniş klavyeye oranla.
Yazı yazarken nasıl zorlanıyorsunuz hocam tuşların hepsi standart değil mi bi de özel karakterler ğ ü i ş ç ö gibi var mı yoksa nasıl kullanıyorsunuz?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Yazı yazarken nasıl zorlanıyorsunuz hocam tuşların hepsi standart değil mi bi de özel karakterler ğ ü i ş ç ö gibi var mı yoksa nasıl kullanıyorsunuz?
var fakat aydınlatma yok gece zorlanıyorsunuz seçmekte tuşları. Gündüz ise FN tuşuna basıp birsürü kombinasyon falan gerekebiliyor. Bu yoruyor beni.

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
var fakat aydınlatma yok gece zorlanıyorsunuz seçmekte tuşları. Gündüz ise FN tuşuna basıp birsürü kombinasyon falan gerekebiliyor. Bu yoruyor beni.
Sonuç olarak üzmez diyosun yani sadece biraz yoruyor bazı yerlerde onun dışında sıkıntı yok ayakları var mı arkada yükseltebiliyor muyum çünkü satıcılara güvenemiyorum rainbow olduğunu biliyrum ama modlara bakınca rgb olanı bulabilirim değil mi?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Sonuç olarak üzmez diyosun yani sadece biraz yoruyor bazı yerlerde onun dışında sıkıntı yok ayakları var mı arkada yükseltebiliyor muyum çünkü satıcılara güvenemiyorum rainbow olduğunu biliyrum ama modlara bakınca rgb olanı bulabilirim değil mi?
Ayak yok. Bende Rainbow var.
RGB olanı biraz zor bulunur (!).
Sonuç olarak Evet alınır.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
nasıl aydınlatması o kadar kötümü ya gece için
Ş,i,ğ vs. falan bu tuşlarda aydınlatma yok klavye ingilizce olduğu için. Sonradan Türkçe karakter basmışlar o tuşların yanına.
Aydınlatması iyi yoksa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ş,i,ğ vs. falan bu tuşlarda aydınlatma yok klavye ingilizce olduğu için. Sonradan Türkçe karakter basmışlar o tuşların yanına.
Aydınlatması iyi yoksa.
Yani böyle.
Screenshot_20230622-152843215~2.jpg

WhoCares

80+ Gold
Aydınlatması iyi yoksa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani böyle.Alıntıyı görüntüle
kötü değilmiş aslında tabi rainbow ve siyah olması tabii ki bir tık etken bende beyaz almayı düşünuyorum sen işin felen kötü diyince hoydaa dedim :kekw:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
kötü değilmiş aslında tabi rainbow ve siyah olması tabii ki bir tık etken bende beyaz almayı düşünuyorum sen işin felen kötü diyince hoydaa dedim :kekw:
Beyaz sararır diye siyah aldım ben :)

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
Top Bottom