Neler Yeni

T7 v25.1 aldım destek lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kubilay
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar ve sağlıklı günler dilerim.24.09 tarihinde monster t7 v25.1 on sipariş verdim ve bugün elime ulaşacak, şuan is yerindeyim akşam anca bulusacagim laptop ile.birkac sorum olucak sizlere, öncelikle freedos geliyor ve ben buna monster YouTube da anlatıldığı gibi Windows iso indirip USB belleği hazırladım lakin ortalarda UEFİ lafları çok dolanıyor rufus ile tekrar UEFi hazırlamalı miyim yoksa bios devammi , UEFi bana çok bir artı katarmi? Diğer sorum ise laptop geldi açtım Windows kurdum sürüculeri yükledim vs vs , laptopa ne gibi testler ve hangi programları kullanarak yapmalıyım doğru sonuçlar için kaç kere ve hangi ayarlarda yapmalıyım (turbo fan vs) ve aklıma sürekli takılan konu laptop içinde donanımların kasayı açmadan doğruluğunu nasıl öğrenebilirim, daha önce bu konuda sıkıntı yaşayan bir arkadaş vardı forumda Samsung SSD yeride crucial SSD ile gelen bir monster vardı , yardımlarınızı bekliyorum , konuda başlıkta hata var ise kusura bakmayın, teşekkürler

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Sorularınızın çoğunun cevabı burda:
Windows’u kurma işlemlerine gelince rufusla bir UEFİ hazırlama devri “naçizane” fikrimce bitti gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,111
Üyeler
167,252
Son üye
dogukan756
Top Bottom