Taahhüt bitimine kaç gün kala başka İSS geçilir?

armadillo

80+
Reaksiyon skoru
9
Oturduğum bölge de port sorunu olduğu için direk başka bir sağlayıcıya geçiş yapmak istiyorum. Türk Telekom taahhüt bitmesine 8 gün kaldı. Kaç gün kala geçsem taahhüt cayma bedeli yansıtmazlar? Mağdur olmak istemiyorum.

Ekler

• Screenshot_7.webp
    Screenshot_7.webp
    12.1 KB · Hit: 29
normalde son ay yansıtamazlar ama bu aralar saçma sapan yansıttıklarını gördüm arayıp konuşun müşteri hizmetleri ile ses kaydı alın.

Oturduğum bölge de port sorunu olduğu için direk başka bir sağlayıcıya geçiş yapmak istiyorum. Türk Telekom taahhüt bitmesine 8 gün kaldı. Kaç gün kala geçsem taahhüt cayma bedeli yansıtmazlar? Mağdur olmak istemiyorum.
Geçmiş zamanda Netspeed'e geçiş yaparken belgelerimi 1 hafta önce yollamıştım. Onlarla konuşup geçişimi taahhüt bittiği gün gerçekleştirmişti.

8 gün daha bekle bence

8 gün kalmış son ay faturanıda ödeyeceksin zaten ondan sonra kralı gelsin kimse bir kuruş cayma bedeli alamaz

8 gün daha beklerim sorun değil de, port sıkıntısı var yaşadığmı bölgede ciddi derece de sorun yaşamadan geçeyim erkenden diyorum.

yapacağın şu. 8 gün bekle. 9.gün yada sonraki herhangi bir gün başka İSS ye geçebilirsin. Burdaki püf nokta şu; tarife bitince interneti kapattırma, bittikten sonra direkt geç. açma bedeli ödemezsin yeni İSS ye.

Geri