Neler Yeni

Taahhütlü internetim hakkında bir kaç sorum var.

Berk2222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk
Merhaba, evimizde şu anda Türk Telekom internetini kullanıyoruz ve 20 hazirana kadar taahhütü bulunuyor. Taahhütü bitince Türknet başvurusu yapacağım fakat haziranın 20sine kadar beklemektense ben mayısın ilk haftası gibi başvuru yapmak istiyorum her hangi bir sıkıntı çıkar mı? Zaten yeni modem falan alıcam eski modemi komple kablolarını falan çıkaracağım. Taahhütü bitmeden yeni bir internete başvurursak türk telekom bir sıkıntı çıkarır mı?

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
Öyle bir şey oluyor mu bilmiyorum ama 120 TL karşılıyorlar çayma bedelini 2 ay kalmış zaten şuanda geçebilirsin yani ve kodun yoksa verebilirim 1 ay ücretsiz kullanırsın. Çayma bedelini hiç ödememiş gibi olursun

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Türk Telekom size sıkıntı çıkarmaz sonuçta siz interneti kullansanızda kullanmasanızda faturayı ödüyorsunuz.
Yeni farklı bir başvuru olduğunda eski internetinizi fiziksel portu boşa çıkartılır yenisi verilir

Berk2222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom size sıkıntı çıkarmaz sonuçta siz interneti kullansanızda kullanmasanızda faturayı ödüyorsunuz.
Yeni farklı bir başvuru olduğunda eski internetinizi fiziksel portu boşa çıkartılır yenisi verilir
Yani ben şu anda Türknet başvurusu yapıp geçebilirim değil mi? Türk telekom taahhütü bittiğinde de iptal ederim olay çözülür.

A.h.m.e.T

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
AhmeT K
İlgilendiği Kategoriler
Ağ, network, iss , internet
Aynen öyle takibini yapın. Bazı firmalar kampanya yapıyor kalan faturaları biz ödeyelim gibi..

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
bence zamanı var şimdi bile gecebilrsin 120 tl cayma bedelini türknet ödüyor ama diyorsa tahahüt bitsin öyle geçerim diyorsa yapma çünkü türknet sende belli bir miktarda port ücreti alıyor. ama port ücreti bir yere tahüttün varsa almıyor yoksa bir yere tahhütün alıyor bilgin olsun 1 ay bedava kullanmak istiyorsan kodum şu : KXE36DP36ERM

Berk2222

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence zamanı var şimdi bile gecebilrsin 120 TL cayma bedelini türknet ödüyor ama diyorsa tahahüt bitsin öyle geçerim diyorsa yapma çünkü türknet sende belli bir miktarda port ücreti alıyor. ama port ücreti bir yere tahüttün varsa almıyor yoksa bir yere tahhütün alıyor bilgin olsun 1 ay bedava kullanmak istiyorsan kodum şu : KXE36DP36ERM
Port ücreti ne kadar?

Hasancntz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hasan İbrahim
otomatik ödeme talimatıyla(kredi kartı veya hesap kartıyla) 20 tl nakit ise 30 tl ben ilk üç ay kartla sonraki aylarda otomatik ödeme talimatını kappatım nakit ödemeye başladım

Top Bottom