Altyapına göre değişir ama altyapın iyiyse millenicom iyidir.Şu anda Türk Telekom kullanıyorum ve kendilerinden kaynaklı ping sorunu yaşıyorum onun için eve 2. internet bağlatmak istiyorum. Hangi firmaları önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
Valla hocam ben dün geçtim millenicoma türk Telekom benden habersiz 35 mbps den 50 mbps yapmış 12 boyunca 40 TL fazla ödedim buda 480 TL yapıyor millenicom bana altyapımın güzel olduğunu sağlıklı olduğunu söyledi 80 mbps destekliyor şuanlık sorun yok.Kardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
Oturduğum mahallede neredeyse hepsinde internet yok olanlarda bile süperbox var o yüzden buraya sordumKardeşim internet sağlayıcısı öner diyenlere hep aynı cevabı veriyorum. İNternet altyapısı oturduğun yere göre değşiyor. Hatta Mhalle de biel fark ediyor. Ben Türktelekom kullanıyorum bulunduğum mahallede altyapı çok iyi Vaatettikleri hızın %95 ini çok rahat alıyorum düşmüyorda. Daha öncede internet öner diyenlere önerdim daha sonra seni dinledim aldım kötü çıktı diye geri dönüşler aldım. Bence kendi oturduğun yerde kullanıcıların deneyimlerini sorarsan daha iyi bir fikir sahibi olursun.
Senden habersiz nasıl yapıyorlar? Şikayet edip kat kat alabilirsin paranı. Ses kaydı almak zorundalar. ONay vermeden de yaptılarsa kat kat alırsın.Valla hocam ben dün geçtim millenicoma türk Telekom benden habersiz 35 mbps den 50 mbps yapmış 12 boyunca 40 TL fazla ödedim buda 480 TL yapıyor millenicom bana altyapımın güzel olduğunu sağlıklı olduğunu söyledi 80 mbps destekliyor şuanlık sorun yok.
Taahhütsüz en iyi 3 firma var.
Hizmet kalitesine göre (vaatler ve destek) kişisel sıralamayla;
Millenicom, NetSpeed ve Türknet.
Altyapın hangisine daha uygunsa bunu kullan. Türk Telekom altyapısı varsa şayet önerim müşterisi olduğum Millenicom.
Sitesinden sorgu alıp ss paylaşırsanız daha net bilgi verebilirim Millenicom hakkında. Yönlendirmede de bulunabilirim.
Onay vermedim bana iade yapılacak dediler 7 gündür sonuç alamadım btkye şikayet ettim ordanda ses çıkmadı.Senden habersiz nasıl yapıyorlar? Şikayet edip kat kat alabilirsin paranı. Ses kaydı almak zorundalar. ONay vermeden de yaptılarsa kat kat alırsın.
aahh ahh bana denk gelmiyor ki böyle şeyler. Yasal bir süresi vardır iadenin onu öğren eğer o tarih içinde ödemezlerse direk şikayetçi ol.Onay vermedim bana iade yapılacak dediler 7 gündür sonuç alamadım btkye şikayet ettim ordanda ses çıkmadı.
Hocam özelden yardımcı olur musunuz?aahh ahh bana denk gelmiyor ki böyle şeyler. Yasal bir süresi vardır iadenin onu öğren eğer o tarih içinde ödemezlerse direk şikayetçi ol.