Türk telekom faturalı hat kullanıyorum 3 hafta var bitmesine şuan turkcel veya türk telekom, faturalı uygun geçiş tarifesi var mı? Uygun dediğim dakika ve sms çok kullanmıyorum 8 veya 10 gb lık tarifeye max 200 verebilirim?
Bro TT deysen neden müşteri hizmetlerine sormuyorsun Aynı şekilde Turkcell e de sorabilirsin TT deki mevcut müşteriye buradakiler nasıl tarife önersinTürk telekom faturalı hat kullanıyorum 3 hafta var bitmesine şuan turkcel veya türk telekom, faturalı uygun geçiş tarifesi var mı? Uygun dediğim dakika ve sms çok kullanmıyorum 8 veya 10 gb lık tarifeye max 200 verebilirim?
kanka türk telekomda memura özel tarifeler var memurun kendisi ve 4 tanıdığı yararlanabiliyor bi akraba varsa emniyette calısan rica et sanada yapsın 40gb 2000dk 200 lira benim abim memur ona gececeğim bendeTürk telekom faturalı hat kullanıyorum 3 hafta var bitmesine şuan turkcel veya türk telekom, faturalı uygun geçiş tarifesi var mı? Uygun dediğim dakika ve sms çok kullanmıyorum 8 veya 10 gb lık tarifeye max 200 verebilirim?
Ama sana tavsiyem müşteri hizmetlerini ara blöf yap hattı iptal edicem yada kontörlü ye gecircen diye seni iptal birimine aktarıyor soruyorlar neden diye diyorsun istediklerini tarife iste çok ödüyorum falan de ona göre oba benzer tarifeyle devam etme imkanın var yada bayiilerden sana sunulan bir teklif var mı öğrenebilirsinTürk telekom faturalı hat kullanıyorum 3 hafta var bitmesine şuan turkcel veya türk telekom, faturalı uygun geçiş tarifesi var mı? Uygun dediğim dakika ve sms çok kullanmıyorum 8 veya 10 gb lık tarifeye max 200 verebilirim?
Türk telekom faturalı hat kullanıyorum 3 hafta var bitmesine şuan turkcel veya türk telekom, faturalı uygun geçiş tarifesi var mı? Uygun dediğim dakika ve sms çok kullanmıyorum 8 veya 10 gb lık tarifeye max 200 verebilirim?