Neler Yeni

Yardım Taahhütüm Bitiyor İnternet Servis Sağlayıcısı Önerir Misiniz?

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Demirtaş
Şu anda aktif olarak superonline kullanıyorum, temmuz gibi taahhütüm bitecek superonline dan aradılar beni. Sizin önerebileceğiniz superonline dışında sağlayıcı var mıdır? Yoksa sizce taahhüt yenileyip devam mı edeyim? Altyapım fiber. (Ankara)

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
2 yıldır Gıbır Net kullanıyorum tavsiye ederim 100 mb dowland 20 mb upload taahhütüt yok 220 tl ödüyorum aradıgın anda müşteri hizmetlerı geri dönüş yapıyorlar arıza kopma yavaslama olmadı..

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
Şu anda aktif olarak superonline kullanıyorum, temmuz gibi taahhütüm bitecek superonline dan aradılar beni. Sizin önerebileceğiniz superonline dışında sağlayıcı var mıdır? Yoksa sizce taahhüt yenileyip devam mı edeyim? Altyapım fiber. (Ankara)
Operatör seçerken bulundugun mahalle bile çok fark ettiriyor yani örnek vermek gerekirse ben Türknet kullanıyordum 2 ping 100 hız alıyordum ve kopmalar yaşamıyordum ama hemen karşı binamda ki arkadaşım 12 Ping ve 72 hız alıyordu ayrıca ara ara koplamalar yaşıyordu bu yüzden binanda ki en stabil alt yapı neyse ona göre operatör seçin.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
Kablonet

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Demirtaş
Operatör seçerken bulundugun mahalle bile çok fark ettiriyor yani örnek vermek gerekirse ben Türknet kullanıyordum 2 ping 100 hız alıyordum ve kopmalar yaşamıyordum ama hemen karşı binamda ki arkadaşım 12 Ping ve 72 hız alıyordu ayrıca ara ara koplamalar yaşıyordu bu yüzden binanda ki en stabil alt yapı neyse ona göre operatör seçin.
Valla TürkNet'te baya memnundum, Superonline'da ise bu son sıralar kablosuzda sıkıntı yaşattı bize biraz yavaşlamalar çok oldu bilgisayarda kablolu'da bir şey olmadı da.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kadir
Tek diyeceğim asla Türk Telekom'a geçme harbi uğraşılacak gibi değil. Superonline da memnunum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
Valla TürkNet'te baya memnundum, Superonline'da ise bu son sıralar kablosuzda sıkıntı yaşattı bize biraz yavaşlamalar çok oldu bilgisayarda kablolu'da bir şey olmadı da.
Fiberde de öyle bakır kablonun verdiği sorunlar çok olmaz zaten genel de bakır borulu binalarda borulardan kaynaklı sorunlar çok çıkıyor

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Furkan Demirtaş
Tek diyeceğim asla Türk Telekom'a geçme harbi uğraşılacak gibi değil. Superonline da memnunum.
Dün de birisi çok memnun olduğunu belirtti türk telekom'dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiberde de öyle bakır kablonun verdiği sorunlar çok olmaz zaten genel de bakır borulu binalarda borulardan kaynaklı sorunlar çok çıkıyor
Altyapım konumum iyi çok şükür de işte fiyatlar çok pahalı

mehmet14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
mehmet
kaç senedir TÜRKNET kullanıyorum 1 defa kesildiğini hatırlamıyorum 1 sene de 2 kat arttırdılar 189 du 400 tl veriyorum şuan ama gayet memnunum 100 mbps alıyorum20 upload yetiyor

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Memnunsan devam et ama taahhüt bitmeye yakın işlem yap ilk başta kısmen kazık teklif verebiliyor Superonline.

Haksoy06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Hüseyin Aksoy
ben super online 1000mbs 50 uplod+tukcell tv uydu 510 tl aylık

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kadir
Dün de birisi çok memnun olduğunu belirtti türk telekom'dan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapım konumum iyi çok şükür de işte fiyatlar çok pahalı
Durduk yere kesiliyor çalışma var diyorlar 1 gün internet yok.Hızı düşürüyorlar arıyorum müşteri hizmetlerini 2 saat orda bekle iğrenç bir dönemdi benim için .

Top Bottom