Neler Yeni

Taahhütüm bitmediği halde faturam zamlanmış

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
uğur demirel
Valla o size öyle denk gelmiştir 20GB ve sınırsız sosyal medyaya 95TL dedi bana Vodafone 2 sene taahhütlü, 2026 gibi bakarım sonrasına 😀
Ben 69 TL ödüyordum sözleşme bittme yakın bana en uygun 240 TL dedi.
Eski yeni müşteri fark etmiyor siz yinede Vodafone çok guvenmeyin deseki o zaman paket fiyatımız 150 TL tamam yok

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Bence sen yeni tarifeye geçerken hatalı geçmişsin ya da hatalı bilgi vermişler. Taahhütlü diye taahhütsüz paket vermişlerdir. Sonra da yeni yılda zam yapmışlardır. 1 sene taahhütlü faturanın sözleşmeye rağmen direkt olarak 165 e çıkarılması olası değil gibi. Sözleşmeye aykırı hareket etmez şirketler. Ya yanlıslık oldu ya da oldugun faturan taahhütlü değildi. Ya da ilk 6 ay 45tl sonraki 6 ay 165 tl gibi bir kampanyalı bir pakette olabilir

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben 69 TL ödüyordum sözleşme bittme yakın bana en uygun 240 TL dedi.
Eski yeni müşteri fark etmiyor siz yinede Vodafone çok guvenmeyin deseki o zaman paket fiyatımız 150 TL tamam yok
Yeterince uğraştık Vodafone ile yeter bence. Telefon hattımda sorın yok da ev internetinde çok sorun yapıyorlar. Adamlar kafalarına göre interneti önce kapattı, sonra zorla açtırdık, sonra ama kapanmış diyerek bir de cayma bedeli istediler bunlarla uğraştık kaç ay 😂

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
uğur demirel
Yeterde dikkat edin iyi geceler

Bence sen yeni tarifeye geçerken hatalı geçmişsin ya da hatalı bilgi vermişler. Taahhütlü diye taahhütsüz paket vermişlerdir. Sonra da yeni yılda zam yapmışlardır. 1 sene taahhütlü faturanın sözleşmeye rağmen direkt olarak 165 e çıkarılması olası değil gibi. Sözleşmeye aykırı hareket etmez şirketler. Ya yanlıslık oldu ya da oldugun faturan taahhütlü değildi. Ya da ilk 6 ay 45tl sonraki 6 ay 165 TL gibi bir kampanyalı bir pakette olabilir
hocam çok iyi hatırlıyorum 1yıl daha uzattık paketin 5tl artması koşuluuyla farklı bir bilgi yoktu

Top Bottom