Yardım Taahhütüm Sonunda Bitiyor Ne Yapmalıyım?

Shadow™

80+ Silver
Reaksiyon skoru
985
Ezik Türk Telekomun taahhütu sonunda bitiyor 8mbps internettten kurtulmak istiyorum.Önceki konularda arkadaşlar bir kaç uydu interneti önermişti fakat bölgeye bakıyor sanırım tam çözemedim sizce ne yapmalıyım?( Samsun'da yaşıyorum)

Ezik Türk Telekomun taahhütu sonunda bitiyor 8mbps internettten kurtulmak istiyorum.Önceki konularda arkadaşlar bir kaç uydu interneti önermişti fakat bölgeye bakıyor sanırım tam çözemedim sizce ne yapmalıyım?( Samsun'da yaşıyorum)
Netspeed Yapıştır .

Veya Yıllık Türknet Al Derim Normale Göre Ucuza Geliyor .

Alt yapı var mı?

Altyapı maalesef yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı yok hocam modem Arayüzündende alabileceğim maksimum hız 10mbps diye gösteriyor onu da alamıyorum .D
Türksatin uyduneti vardı. Bi görüşüp fiyat al.
Muhtemelen kotalı ve pingi yüksek olur ama opsiyon yok.

Türksatin uyduneti vardı. Bi görüşüp fiyat al.
Muhtemelen kotalı ve pingi yüksek olur ama opsiyon yok.
Vdsl modem 100mbps 649TL diyor Uyduya dair bir şey bulamadım Turuncu.net Akdeniz.net i önerenler olmuştu.

Vdsl modem 100mbps 649TL diyor Uyduya dair bir şey bulamadım Turuncu.net Akdeniz.net i önerenler olmuştu.
Vdsl varsa zaten altyapında vardır. Niye altyapım yok diyorsun?
Fiyat bır tık yüksek.

Vdsl varsa zaten altyapında vardır. Niye altyapım yok diyorsun?
Fiyat bır tık yüksek.
Tüm internet sitelerinde tarattım altyapım olmadığı yazıyor.Modem arayüzündede dediğim gibi maksimum 10mbps alabileceğim yazıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri