A arqeuda 80+ Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 213 Reaksiyon skoru 61 Dün, 20:53 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi, türk telekom prime kullanıcısıyım ama faturalar beni bezdirdi…Uygun ve tavsiye edeceğiniz operatör ve tarife var mı ?
Başlıkta da belirttiğim gibi, türk telekom prime kullanıcısıyım ama faturalar beni bezdirdi…Uygun ve tavsiye edeceğiniz operatör ve tarife var mı ?
ahmetmelihalemdar 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2,883 Reaksiyon skoru 1,127 Dün, 21:14 #2 arqeuda yazmış: Başlıkta da belirttiğim gibi, türk telekom prime kullanıcısıyım ama faturalar beni bezdirdi…Uygun ve tavsiye edeceğiniz operatör ve tarife var mı ? Devamı için tıklayın... Mobil,Ev İnterneti ? Tahmin mi edelim
arqeuda yazmış: Başlıkta da belirttiğim gibi, türk telekom prime kullanıcısıyım ama faturalar beni bezdirdi…Uygun ve tavsiye edeceğiniz operatör ve tarife var mı ? Devamı için tıklayın... Mobil,Ev İnterneti ? Tahmin mi edelim
A arqeuda 80+ Katılım 8 Ekim 2025 Mesajlar 213 Reaksiyon skoru 61 Dün, 22:07 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ahmetmelihalemdar yazmış: Mobil,Ev İnterneti ? Tahmin mi edelim Devamı için tıklayın... Mobil hocam onu yazmayı unutmuşum pardon
ahmetmelihalemdar yazmış: Mobil,Ev İnterneti ? Tahmin mi edelim Devamı için tıklayın... Mobil hocam onu yazmayı unutmuşum pardon