Vodafoneden başka bir operatöre geçiş

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
353
Arkadaşlar herkese selamlar, bu ayın 31inde taahüdüm bitiyor vodafonedan ve en az 500 liralık fatura çıkarıyorlar. Turkcell ve Türk Telekom gibi yerlerde de hat taşıma kampanyası falan var yüksek ihtimal değiştireceğim. Ama şu anda geçersem herhangi bir cayma bedeli öder miyim, 31inde taahhüdüm bitince mi geçmeliyim? Ayrıyeten hangi operatörü önerirsiniz?

Arkadaşlar herkese selamlar, bu ayın 31inde taahüdüm bitiyor vodafonedan ve en az 500 liralık fatura çıkarıyorlar. Turkcell ve Türk Telekom gibi yerlerde de hat taşıma kampanyası falan var yüksek ihtimal değiştireceğim. Ama şu anda geçersem herhangi bir cayma bedeli öder miyim, 31inde taahhüdüm bitince mi geçmeliyim? Ayrıyeten hangi operatörü önerirsiniz?
Arayıp sorabilirsin cayma bedeli ne kadar diye ama benim bildiğim son ay kalınca cayma bedeli genelde almıyorlar diye biliyorum.
Turkcell aralarında en iyisi ama kötünün iyisi derim

Yanlış hatırlamıyorsam 31’inden önce son 1 haftaya cayma bedeli çıkartmıyor ama yinede arayıp sormanız en mantıklısı.

Geri