Yardım Tab 3 lite tableti nasıl android 5.1 yaparım?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Model: samsung galaxy tab 3 lite sm t111 nq şuanda android 4.2 kullanılıyor.

Merhaba bıktım usandım bu tabletten android 4.2 çok eski ve işlevsiz ben bu tableti android 5.1 yapmak istiyorum internette bunla ilgili bir video veya içerik bulamadım o yüzden sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: lütfen youtubedeki t113 modeli için uyumlu custom rom videolarını önermeyin! çünkü t113 modeli farklı t111 modeli farklı olmuyor yani.

Merhaba bıktım usandım bu tabletten android 4.2 çok eski ve işlevsiz ben bu tableti android 5.1 yapmak istiyorum internette bunla ilgili bir video veya içerik bulamadım o yüzden sizden yardım istiyorum şimdiden teşekkür ediyorum.

Not: lütfen youtubedeki t113 modeli için uyumlu custom rom videolarını önermeyin! çünkü t113 modeli farklı t111 modeli farklı olmuyor yani.
youtube bile acamayan o tablet icin neden ayni konunu acip acip duruyorsun?

At gitsin yenisini al

youtube bile acamayan o tablet icin neden ayni konunu acip acip duruyorsun?
Napabilirm mecburum bu tablette zaten bu tabletten pubg açmasını beklemiyorum amacaım zaten eski iyi oyunları yüklemekti fakat çoğu sürümü 4.2 den 5.1 e güncellenmiş o yüzden uğraşıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

At gitsin yenisini al
Para???

Ona benzer t560 tablet vardı and7.1 kurdum eşeğe altın semer vurmak oluyor kısacası verim alınmıyor .

Napabilirm mecburum bu tablette zaten bu tabletten pubg açmasını beklemiyorum amacaım zaten eski iyi oyunları yüklemekti fakat çoğu sürümü 4.2 den 5.1 e güncellenmiş o yüzden uğraşıyorum.

Para???
Sömestr tatiline girdik herhangi bir kafeciye veya kebapciya git çalışsan zaten en az 2 haftada 5000 kazanırsın.

Rom atarak. Yapmışken Android 6 yapında youtube desteklesin.

Para???
o tablete custom rom bulmak zor is

Zaten rom işi sıkıntı. bak 5.1 romu buluyorum ama t111 modelinde çalışacakmı onu bilmyorum. çalışsada donacakmı problem olacakmı kamera ses tuşlar çalışacakmı? sorun orda
Eğer sizin tabletteki seri numarası ile aynı değilse kurmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri