diyelim ki o kadar girdim iptal olma şansı var mı otomatik ben ne kadar verirse razıyım minimum adet vs hepsine 10 yazdım minimum adeti otomatik mi vericek iptal olmasını istemiyorumÖncellikle 11 lot almadınız 11 lot talep ettiniz 11 lot verip vermeyeceği daha belli değil. ikinci olarak da burada kazandırır diyebilecek veya kaybettirir diyebilecek biri yok ancak son halka arzlara bakıldığında kazandırabileceği söylenir tabi ki (YTD)
Minimum adet kısmına 1 yazmalıydındiyelim ki o kadar girdim iptal olma şansı var mı otomatik ben ne kadar verirse razıyım minimum adet vs hepsine 10 yazdım minimum adeti otomatik mi vericek iptal olmasını istemiyorum
adet 11 yazayım minimum 1 yazayım ozaman bu 1 ila 11arası ne kadar düşerse o kadar mı verir ?Minimum adet kısmına 1 yazmalıydın
11 adet girdin sana kaç adet vereceği halka arza katılan insanlara göre değişir
diğer son sorum da insanlar ailelerin banka hesaplarından katılmalarını rica ediyor o hisse senedi mi oluyor benim para var ama az alıyorum farklı bankalardan da girebilirim niye öyle yapıyolar bu kısmı anlamadım bu ikisini cevaplarmsnzMinimum adet kısmına 1 yazmalıydın
11 adet girdin sana kaç adet vereceği halka arza katılan insanlara göre değişir
Aynı tc ile farklı bankalardan girerseniz 1 tanesi geçerli olacaktır diğerleri iptal olacaktır. Minimum kısmına 10 adet yazarsanız 10 dan az verirse size hiç vermez. O yüzden min kısmına 1 yazmanız daha doğru olacaktır.adet 11 yazayım minimum 1 yazayım ozaman bu 1 ila 11arası ne kadar düşerse o kadar mı verir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
diğer son sorum da insanlar ailelerin banka hesaplarından katılmalarını rica ediyor o hisse senedi mi oluyor benim para var ama az alıyorum farklı bankalardan da girebilirim niye öyle yapıyolar bu kısmı anlamadım bu ikisini cevaplarmsnz
teşekkür ederim peki 1 vermeme şansı da var mı araştırdığıma göre 10-15 düşebilirmis yoksa farklı tc ile giricem deAynı tc ile farklı bankalardan girerseniz 1 tanesi geçerli olacaktır diğerleri iptal olacaktır. Minimum kısmına 10 adet yazarsanız 10 dan az verirse size hiç vermez. O yüzden min kısmına 1 yazmanız daha doğru olacaktır.
min 10 yazdıysan ve katılım fazla olup kişi başına 8-9 lot düşerse sizin katılımınız iptal olacak dolayısıyla min katılıma her zaman 1 yazmak en mantıklısıdiyelim ki o kadar girdim iptal olma şansı var mı otomatik ben ne kadar verirse razıyım minimum adet vs hepsine 10 yazdım minimum adeti otomatik mi vericek iptal olmasını istemiyorum
öyle yaptım teşekkürlermin 10 yazdıysan ve katılım fazla olup kişi başına 8-9 lot düşerse sizin katılımınız iptal olacak dolayısıyla min katılıma her zaman 1 yazmak en mantıklısı
minimuma 1 yazmalıydın. atıyorum kişi başı 9 lot verirse sana hiç gelmeyecek çünkü minimum 10 lot girmişsindiyelim ki o kadar girdim iptal olma şansı var mı otomatik ben ne kadar verirse razıyım minimum adet vs hepsine 10 yazdım minimum adeti otomatik mi vericek iptal olmasını istemiyorum
düzelttim şimdi fakat hiç vermeme şansı var mı ona göre farklı tcden de girip garanti almak istiyorum daminimuma 1 yazmalıydın. atıyorum kişi başı 9 lot verirse sana hiç gelmeyecek çünkü minimum 10 lot girmişsin