Arada kaldım şu anda not alma için vs. Baya işimi görecek ama sonra indirimle baya düşerse diye beklesem mi diyorumBelki yılbaşı adı altında bir indirim olabilir de bana kalsa bırak bu fiyatta kalmayı zam bile alacaktır.
ben 28kdan 256 gb aldım çok memnunumArada kaldım şu anda not alma için vs. Baya işimi görecek ama sonra indirimle baya düşerse diye beklesem mi diyorum
Not ve video vs. için ekran boy oranı olarak iyi mi.ben 28kdan 256 gb aldım çok memnunum
Ekran boy oranı pek iyi değil fakat bu bütçede daha iyisi yok.Not ve video vs. için ekran boy oranı olarak iyi mi.
ekran boy oranı olarak dik kullanırken yataya kıyasla daha rahat oluyor elin uzun değilse yatay oyun oynarken tam ortadaki şeylere tıklayamayabilirsin ekranı çok güzel 1600 nit var zaten bizim üniversitede herkeste tablet olduğu için karşılaştırdım air m3 te günlük hayatta geçmediği yer yok ipad pronun altında kalıyorNot ve video vs. için ekran boy oranı olarak iyi mi.
Aklımda ultra da var ama gereksiz harcama olur mu diye arada kaldım. 14.6 inç bayağı büyük, laptop yanına ikinci ekran olarak da kullanabilirim diye çeldiriyor.Ekran boy oranı pek iyi değil fakat bu bütçede daha iyisi yok.
ben taşınabilirlik olsun diye 11 inç aldım evde 27 inç 4k monitörle birlikte çalışıyorum derseAklımda ultra da var ama gereksiz harcama olur mu diye arada kaldım. 14.6 inç bayağı büyük, laptop yanına ikinci ekran olarak da kullanabilirim diye çeldiriyor.
Sırf boyut farkı için bu kadar para verilmezAklımda ultra da var ama gereksiz harcama olur mu diye arada kaldım. 14.6 inç bayağı büyük, laptop yanına ikinci ekran olarak da kullanabilirim diye çeldiriyor.
taşıyabileceksen alınır ama benim yaptığım hatayı yapma ekran koruyucu tak hemen tamperli cam takman önerimdirAklımda ultra da var ama gereksiz harcama olur mu diye arada kaldım. 14.6 inç bayağı büyük, laptop yanına ikinci ekran olarak da kullanabilirim diye çeldiriyor.
Ekosistem olarak samsung var zaten o yüzden direkt samsung düşünüyorum bilgilendirdiğin için teşekkürler. S11 tarafında kullanacağım gibi tercihimi ama dediğim gibi ultra da aklımı çeldiriyor. Not alıp ,video ve çizim için değer mi bilmiyorumekran boy oranı olarak dik kullanırken yataya kıyasla daha rahat oluyor elin uzun değilse yatay oyun oynarken tam ortadaki şeylere tıklayamayabilirsin ekranı çok güzel 1600 nit var zaten bizim üniversitede herkeste tablet olduğu için karşılaştırdım air m3 te günlük hayatta geçmediği yer yok ipad pronun altında kalıyor
yeni öğrendiğim garip bi özellik var s11de su geçirmezlik var ipad proda bile yokmuş ipad tarafında
ben düzgün tamperli cam koruyucular gelsin diye beklerken ufacık bi çizik oluştu yakından tam ışık perspektifiyle bakmadan belli olmuyordu korkudan hemen ekran koruyucu yaptırdım şimdilik idare etsin diye
kılıf olarak orijinali almıştım ama önermem 4k yerine 2k olsa alınır
son olarak genel özellikleri özetleyeyim
pil 9-11 saat arası gider aralıksız kullanımda
ekran ipad pronun hemen altında kalıyor ama gözle ayırt edemedim ben yan yanayken az çok aynı gözüküyor
işlemci 9400+ var az ısınıyo güzel işlemci gpusu m3ten daha iyi işlemci kısmında birazcık daha kötüdür
tablette samsungun yazılımı ipadden daha iyi ondan eminim
2 pencere aynı anda kullanırım sürekli diyorsan ultra al kesinEkosistem olarak samsung var zaten o yüzden direkt samsung düşünüyorum bilgilendirdiğin için teşekkürler. S11 tarafında kullanacağım gibi tercihimi ama dediğim gibi ultra da aklımı çeldiriyor. Not alıp ,video ve çizim için değer mi bilmiyorum