Tab s11 şu an alınmalı mı

DeimoSs37

80+
Reaksiyon skoru
4
Eğitim indirimiyle 26k 6 taksit var. Yakın zamanda hepsiburada da 24k görmüştü. Beklenir mi yoksa almak mantıklı mı? Hem üniversite için(not alma, çizim vs.) Hem de normal kullanım için.

Belki yılbaşı adı altında bir indirim olabilir de bana kalsa bırak bu fiyatta kalmayı zam bile alacaktır.

Belki yılbaşı adı altında bir indirim olabilir de bana kalsa bırak bu fiyatta kalmayı zam bile alacaktır.
Arada kaldım şu anda not alma için vs. Baya işimi görecek ama sonra indirimle baya düşerse diye beklesem mi diyorum

Not ve video vs. için ekran boy oranı olarak iyi mi.
ekran boy oranı olarak dik kullanırken yataya kıyasla daha rahat oluyor elin uzun değilse yatay oyun oynarken tam ortadaki şeylere tıklayamayabilirsin ekranı çok güzel 1600 nit var zaten bizim üniversitede herkeste tablet olduğu için karşılaştırdım air m3 te günlük hayatta geçmediği yer yok ipad pronun altında kalıyor
yeni öğrendiğim garip bi özellik var s11de su geçirmezlik var ipad proda bile yokmuş ipad tarafında
ben düzgün tamperli cam koruyucular gelsin diye beklerken ufacık bi çizik oluştu yakından tam ışık perspektifiyle bakmadan belli olmuyordu korkudan hemen ekran koruyucu yaptırdım şimdilik idare etsin diye
kılıf olarak orijinali almıştım ama önermem 4k yerine 2k olsa alınır
son olarak genel özellikleri özetleyeyim
pil 9-11 saat arası gider aralıksız kullanımda
ekran ipad pronun hemen altında kalıyor ama gözle ayırt edemedim ben yan yanayken az çok aynı gözüküyor
işlemci 9400+ var az ısınıyo güzel işlemci gpusu m3ten daha iyi işlemci kısmında birazcık daha kötüdür
tablette samsungun yazılımı ipadden daha iyi ondan eminim

Ekran boy oranı pek iyi değil fakat bu bütçede daha iyisi yok.
Aklımda ultra da var ama gereksiz harcama olur mu diye arada kaldım. 14.6 inç bayağı büyük, laptop yanına ikinci ekran olarak da kullanabilirim diye çeldiriyor.

ben kendi not uygulamasını kullanıyorum not uygulamasına biraz daha özelleştirme getirseler güzel olur good locka falan eklense ilerde yaparlar fikrimce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aklımda ultra da var ama gereksiz harcama olur mu diye arada kaldım. 14.6 inç bayağı büyük, laptop yanına ikinci ekran olarak da kullanabilirim diye çeldiriyor.
ben taşınabilirlik olsun diye 11 inç aldım evde 27 inç 4k monitörle birlikte çalışıyorum derse
ultrayı ben de düşünmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en güzel özellikler olarak not ve galeriyi telefonunla birlikte eşitleyebiliyorsun galeri için onedrive eşitliyor not için ikisi de samsung olması şart

taşıyabileceksen alınır ama benim yaptığım hatayı yapma ekran koruyucu tak hemen tamperli cam takman önerimdir

ekran boy oranı olarak dik kullanırken yataya kıyasla daha rahat oluyor elin uzun değilse yatay oyun oynarken tam ortadaki şeylere tıklayamayabilirsin ekranı çok güzel 1600 nit var zaten bizim üniversitede herkeste tablet olduğu için karşılaştırdım air m3 te günlük hayatta geçmediği yer yok ipad pronun altında kalıyor
yeni öğrendiğim garip bi özellik var s11de su geçirmezlik var ipad proda bile yokmuş ipad tarafında
ben düzgün tamperli cam koruyucular gelsin diye beklerken ufacık bi çizik oluştu yakından tam ışık perspektifiyle bakmadan belli olmuyordu korkudan hemen ekran koruyucu yaptırdım şimdilik idare etsin diye
kılıf olarak orijinali almıştım ama önermem 4k yerine 2k olsa alınır
son olarak genel özellikleri özetleyeyim
pil 9-11 saat arası gider aralıksız kullanımda
ekran ipad pronun hemen altında kalıyor ama gözle ayırt edemedim ben yan yanayken az çok aynı gözüküyor
işlemci 9400+ var az ısınıyo güzel işlemci gpusu m3ten daha iyi işlemci kısmında birazcık daha kötüdür
tablette samsungun yazılımı ipadden daha iyi ondan eminim
Ekosistem olarak samsung var zaten o yüzden direkt samsung düşünüyorum bilgilendirdiğin için teşekkürler. S11 tarafında kullanacağım gibi tercihimi ama dediğim gibi ultra da aklımı çeldiriyor. Not alıp ,video ve çizim için değer mi bilmiyorum

Ekosistem olarak samsung var zaten o yüzden direkt samsung düşünüyorum bilgilendirdiğin için teşekkürler. S11 tarafında kullanacağım gibi tercihimi ama dediğim gibi ultra da aklımı çeldiriyor. Not alıp ,video ve çizim için değer mi bilmiyorum
2 pencere aynı anda kullanırım sürekli diyorsan ultra al kesin
s11de 2 sayfada da kalemle işaretleme yapmak istediğimde pek sarmıyor bir sayfadan test çözüp bir sayfadan slayt bilgisi bakmak mesela o gibi işlemlerde monitörden bakıyorum slayta
tek şikayetim masaüstü bilgisayarlarda samsung notesun one ui 6 halinin çalışması ve quick share olmaması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,099
Üyeler
185,837
Son üye
seckinkirci
Geri