Tab s11 şu an alınmalı mı

Silikonlu şeffaf bir kılıf alıp, yanına bu tarz bir tablet tutucu alırsan işini görmüş olursun:
buna gerek yok kılıflar böyle stand gibi durmasını sağlıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genelde hep taşıyacağım için ultra o kısımda yorar gibi geliyor. Sabit kullanım olarak çok fazla kullanmam muhtemelen kütüphane vs. Gezdirip duracağım
s11+ olsa en güzeli o ama yok işte

Hocam kılıf 4.000TL,bu kadar masrafa girmeye gerek yok.
orijinal kılıf harici kılıflar da yapıyor 700-800 tldir sanırım

malzeme kalitesinde baya fark var orijinalinin ederi 2-3k bence ama 4kya satıyorlar

S10 plus da var s11 ile aynı fiyata ama almışken sırf ekran büyüklüğü için bir nesil öncesi düşünülür mü bilemedim
ben kalem taşınabilirlik ve işlemci farkı için s11 aldım
ekran arasında birinde yansıma önleyici kaplama var ama ekran koruyucu takarsan özelliği azalıyor sanırım
s11de de 1600 nit ekran var

S10 plus da var s11 ile aynı fiyata ama almışken sırf ekran büyüklüğü için bir nesil öncesi düşünülür mü bilemedim
8-9k geekbench 6nın altına düşmek mantıksız geliyor bir de bana gerçi o kişisel ihtiyaca göre değişir

ben kalem taşınabilirlik ve işlemci farkı için s11 aldım
ekran arasında birinde yansıma önleyici kaplama var ama ekran koruyucu takarsan özelliği azalıyor sanırım
s11de de 1600 nit ekran var

8-9k geekbench 6nın altına düşmek mantıksız geliyor bir de bana gerçi o kişisel ihtiyaca göre değişir
Kılıf ve kırılmaz olarak hangisini tercih ettin bu arada. Kılıf için zore buldum ama senin de önerini alayım

Kılıf ve kırılmaz olarak hangisini tercih ettin bu arada. Kılıf için zore buldum ama senin de önerini alayım
Kilif orijinal aldim kirilmaz ekrani ne aldim bilmiyom idarelik aldim bir sey cizilmesin diye 250 tlyd cikinca kaliteli markalardan tamperli cam alcam

Geri