Marianoly
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Millet 17.5k bütçem var, belki 18k tamamlayabilirim.
Şimdi bütçem dahilinde Sıfır Tab S9 Fe+ alabiliyorum hatta cebime 2500 TL falan kalıyor, fakat ben çok fazla dizi ve film izleyen birisiyim bu yüzden TFT ekranın beni tatmin edeceğinden büyük şüphelerim var. İkinci el kısmına gelirsek Aklımda 2 seçenek var, Tab S9 ve Tab S8 Ultra.
Benim için ekranın büyük olması bir hayli önemli, fakat S9 diğer iki cihazdanda daha iyi ekran teknolojisine sahip olduğu için benim için bir sorun teşkil etmez. Diğer yandan Tab S8 Ultra 2 sene sonra güncelleme desteğini keseceği için biraz çekiniyorum.
Fiyatlar:
-Tab S9 Fe+ 15k
-İkinci el Tab S9 16-19k bandında bulunabiliyor
-İkinci el Tab S8 Ultra 17-22k arasında bulunabiliyor
Kullanım amaçlarım:
-Ders çalışmak/Not almak
-Çizim yapmak
-Sürekli taşıyacağım
-Dizi film izlemek
-2. Monitör olarak kullanmak (S9 Fe+'da HDMI desteği yok biliyorum)
Tablete oyun yüklemeyceğim bile
Şimdi bütçem dahilinde Sıfır Tab S9 Fe+ alabiliyorum hatta cebime 2500 TL falan kalıyor, fakat ben çok fazla dizi ve film izleyen birisiyim bu yüzden TFT ekranın beni tatmin edeceğinden büyük şüphelerim var. İkinci el kısmına gelirsek Aklımda 2 seçenek var, Tab S9 ve Tab S8 Ultra.
Benim için ekranın büyük olması bir hayli önemli, fakat S9 diğer iki cihazdanda daha iyi ekran teknolojisine sahip olduğu için benim için bir sorun teşkil etmez. Diğer yandan Tab S8 Ultra 2 sene sonra güncelleme desteğini keseceği için biraz çekiniyorum.
Fiyatlar:
-Tab S9 Fe+ 15k
-İkinci el Tab S9 16-19k bandında bulunabiliyor
-İkinci el Tab S8 Ultra 17-22k arasında bulunabiliyor
Kullanım amaçlarım:
-Ders çalışmak/Not almak
-Çizim yapmak
-Sürekli taşıyacağım
-Dizi film izlemek
-2. Monitör olarak kullanmak (S9 Fe+'da HDMI desteği yok biliyorum)
Tablete oyun yüklemeyceğim bile