Neler Yeni

🔥İndirim Tabii uygulamasının abonelik ücretlerinin tamamı iade! | Uption Kart

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

catsped

80+ Bronze
Türkiye'nin Dijital Platformu olan tabii uygulamasının abonelik ücretinin tamamı geri iade eden bir kampanya keşfettim. Bunu görür görmez paylaşmak istedim. İçeriğinde sosyal medyada son dönemde popüler olmuş birçok dizi mevcut. Boş vakitlerinizi değerlendirmeniz için güzel bir tercih olabilir, öneririm. Uption uygulamasını indirip, yükleme yaptıktan sonra Uption sanal kart kullanarak ödeme yapmanız gerekmekte. Para geri çekilebiliyor mu henüz bir bilgim yok çünkü benim üyeliğim zaten vardı. Bilen varsa bilgilendirebilirse diğer arkadaşlarda faydalanır.

fe.png

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,528
İsim
Furkan Görür
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
1743705480711.png

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
atacan atmaca
@catsped doğru söyle boş kahve bardağıyla post atanlardan biri sen miydin

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Buğra Acar
TRT, İsrail malı değil. Amerikan malı değil. Türkiye'nin bir kuruluşudur. Neyinden uzak duracakmışım? Türk değil misin? İnsan kendi vatanının markasını kötüler mi? Demek ki değilsin. Ben çok memnunum.
Türkiyenin değil sadece iktidar için çalışan bir kurum

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,528
İsim
Furkan Görür
TRT, İsrail malı değil. Amerikan malı değil. Türkiye'nin bir kuruluşudur. Neyinden uzak duracakmışım? Türk değil misin? İnsan kendi vatanının markasını kötüler mi? Demek ki değilsin. Ben çok memnunum.
sen o zaman doların 38tl yi geçmesinden memnunsundur. Sonuçta senin için devlet ve hükümet de aynıdır.

Allah razı olsun dış mınnaklar engelliyor bizim gelişmemizi yoksa dolar 1 tl ydi. Ekonomik model çok iyi allahımız var allah razı olsun hükümetten devletten. Bu arada demirören dende allah razı olsun o kadar işçi çalııştırıyor ama vergi vermese de sorun yok. Gemi de uyuşturucu yakalatıp aynı gün salınmasındada sorun yok sonuçta allah razı olsun.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom