little venom
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Ders ve test çözmek v.b kullanmak için tablet arıyorum 6k bütçem var lütfen yardımcı okur musunuz
2 el iPad 8 nesilDers ve test çözmek v.b kullanmak için tablet arıyorum 6k bütçem var lütfen yardımcı okur musunuz
2.elle uğraşmak istemiyorum sorun filan olur diye2 el iPad 8 nesil
Hocam 6k çok tatmin etmez sıfır istiyor sanız2.elle uğraşmak istemiyorum sorun filan olur diye
2.elle uğraşmak istemiyorum sorun filan olur diye
Sıfır ürün bunu alabilir siniz param güven de ile2.elle uğraşmak istemiyorum sorun filan olur diye
Peki 8 128 gb ram şikayet olan nasıl sizceHocam 6k çok tatmin etmez sıfır istiyor sanız
Ben şahsen almam çünkü çok giriş seviyesi tablet ler var illah lah ettirir size crome felan girerken
Temiz Fayuralı iPad 8 nesil alın derim size çok daha memnun olursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıfır ürün bunu alabilir siniz param güven de ile
2 gün test etme bakınız vardır 2 gün içerisinde tanıdığınız varsa teknoloji ile ilgili biligi birisi gereken test lerini yapıp alabilir siniz
Bu iPad 8 sizi uzun yıllar götürür o sıfır alacağınız ürün ler hepsi giriş seviyesi ve 2 aya tatmin etmez
Peki sıfır makul bir fiyat bütçesi önerdiğiniz var mıHocam 6k çok tatmin etmez sıfır istiyor sanız
Ben şahsen almam çünkü çok giriş seviyesi tablet ler var illah lah ettirir size crome felan girerken
Temiz Fayuralı iPad 8 nesil alın derim size çok daha memnun olursunuz
Sıfır ürün bunu alabilir siniz param güven de ile
2 gün test etme bakınız vardır 2 gün içerisinde tanıdığınız varsa teknoloji ile ilgili biligi birisi gereken test lerini yapıp alabilir siniz
Bu iPad 8 sizi uzun yıllar götürür o sıfır alacağınız ürün ler hepsi giriş seviyesi ve 2 aya tatmin etmez
Peki 8 128 gb ram şikayet olan nasıl sizce
Peki sıfır makul bir fiyat bütçesi önerdiğiniz var mı
Bunu da alabilir sinizDers ve test çözmek v.b kullanmak için tablet arıyorum 6k bütçem var lütfen yardımcı okur musunuz
antalyada ikamet ediyorumNormalde önermem bunları çünkü çok giriş seviyesi bunlar ama alacaksanız bunu alın derim![]()
Samsung Galaxy Tab A9 Plus SM-X210 128 GB 11" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Tab A9 Plus SM-X210 128 GB 11" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Tab A9 Plus SM-X210 128 GB 11" Tablet özelliklerini incele, 6.162,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ama şunu belirteyim ki tatmin etmez sizi
Bunu da alabilir siniz
Nerede oturuyor sunuz hangi şehir ona göre size mağaza lardan bulmayı çalışırım
2 el istemiyor sunuz anlıyorum ama
Sıfır alacaksanız o fiyat dakika tablet ler memnun etmez siz hocam![]()
Reis o kadar bütçem yok bende almayı isterdim ama kusura bakmayın bide neden hep ipad öneriyorsunuz ben hiç kullanmadım da ondan soruyorum android olursa iyi olur teşekkürler şimdideantalyada ikamet ediyorum