Tablet alcam arada kaldım

Fqic

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
16000
16k bütçe ver pc yi satıyorum onu parasıyla tablet alıcam sınav için çoklu pencere olsun bir yandan not alım bir yandan youtube dan dersleri izliyim kalemli olsun yani yanında kalemi kesinlikle olsun arada da oyun oynarım perfenmans konusunda da iyi olsun biraz araştırdım bu fiyat bandında kalemli honor v9 var casper h10 pen var samsung s10lite var sizin bi öneriniz var mı bu fiyat bandında ya da az daha arttır şunu al diyorsanız çok aşmamak koşuluyla bandı yardımcı olursanız sevinirim marka konusunda arada kaldım honor hakkında bilgim yok casper da aynı şekilde

Son düzenleme:
+ olarak arada da oyun da oynarım performans konusunda da iyi olsun uzun ömürlü olsun baya götürsün 3 yıl falan

Bu cazip geliyor gerek perfonmans gerek kalem +kılıf olması yönünden notları da iyi görünüyor ders çalışmayada uygun fakat marka konusunda sıkıntılı mı iyi mı bilmiyorum güven manasında nasıldır bunun yerine bu fiyatta daha kaliteli marka çok farkı olmayan var mı ya da direkt bunu mu alım öneride bulunursanız sevinirim 1 hafta içinde alıcam karar vermem lazım

Kral diğerlerini niye tercih etmiyosunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S10fe ile lite arasındaki fark ne şekli aynı 8/128 depolama oyun perfonmans larındakş fark ta aynı niye fiyat farkı var bu kadar
Honor Pad V9 al geç samsungun çöp donanımı yetersiz

Xiaomi pad 7 var ama onunda yazılımı insanlığa hakaret niteliğinde

16k bütçe ver pc yi satıyorum onu parasıyla tablet alıcam sınav için çoklu pencere olsun bir yandan not alım bir yandan youtube dan dersleri izliyim kalemli olsun yani yanında kalemi kesinlikle olsun arada da oyun oynarım perfenmans konusunda da iyi olsun biraz araştırdım bu fiyat bandında kalemli honor v9 var casper h10 pen var samsung s10lite var sizin bi öneriniz var mı bu fiyat bandında ya da az daha arttır şunu al diyorsanız çok aşmamak koşuluyla bandı yardımcı olursanız sevinirim marka konusunda arada kaldım honor hakkında bilgim yok casper da aynı şekilde
Ya iPad al ya S10 FE al diğer markaları boşver.

• Beğen
Reaksiyonlar: Fqic
AKAKCE500 kodu ile 18300 liraya bunu al geç, satıcı güvenilir
ithalatçı garantili = garanti yok demek knk*

+ olarak arada da oyun da oynarım performans konusunda da iyi olsun uzun ömürlü olsun baya götürsün 3 yıl falan
s10 fe ya da
bu tablet olabilir güzel bir seçenek
epeyden ikisini karşılaştırabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,589
Üyeler
186,212
Son üye
DubaiCup