Tablet ekranım çatladı

Hocayusuf

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
41
Selamlar öncelikle
Türkcell t tabletimin ekranı içten çatladı yapmalıyım brawl stars oynuyordum tabletimle maçı kaybedince sinirle tabletin kasasını dizime sertçe vurdum sonra içten ekranı çatladı kasasında sıkıntı yok dokunmatik az bişey işliyor üst tarafta alt taraflarda hiç işlemiyor sizce napmalıyim

Selamlar öncelikle
Türkcell t tabletimin ekranı içten çatladı yapmalıyım brawl stars oynuyordum tabletimle maçı kaybedince sinirle tabletin kasasını dizime sertçe vurdum sonra içten ekranı çatladı kasasında sıkıntı yok dokunmatik az bişey işliyor üst tarafta alt taraflarda hiç işlemiyor sizce napmalıyim
Ver -olursa- tamirciye.

Selamlar öncelikle
Tamir başka çözümü yok ama buda ders olsun güzel dostum oyunlar ne kadar sinir ederse etsin kendin için değerli olan herhangi bir şeye bu şekilde davranma

Dersimi aldım ben zaten hayatta yapmam öyle bir şey bir daha burada tablet açılmıyor artık şarza takınca ışık yanıyor sonra kapanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,473
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri