Neler Yeni

Tablet Kasası Ses Çıkarıyor

Emre230

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
1 2 ay önce Xiaomi Redmi Pad se almıştım tabletin arka tarafına ufak bir baskı yapınca bile tabletten ses geliyor bu sesi duymak için tablete yaklaşmama gerek yok normal dinlerken duyabiliyorum ama tabletin kasası metal olduğu için normal geldi sizce sorun var mıdır?

Shourd

80+ Gold
1 2 ay önce Xiaomi Redmi Pad se almıştım tabletin arka tarafına ufak bir baskı yapınca bile tabletten ses geliyor bu sesi duymak için tablete yaklaşmama gerek yok normal dinlerken duyabiliyorum ama tabletin kasası metal olduğu için normal geldi sizce sorun var mıdır?
nasıl bi ses elinizle dokunduğunuzda mı geliyor çıtırtı sesi gibi bişi mi daha net anlatın

Shourd

80+ Gold

Shourd

80+ Gold
Hiç bir sorun yok görünüşte, buraya video ekleyebiliyor muyum?
evet dosya ekleme seçeneği var ama tavsiyem uzun bi video çekicekseniz youtube vb. platformlara yükleyip link bırakmanız ama reklam içeriği olmicak şekilde

Emre230

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet dosya ekleme seçeneği var ama tavsiyem uzun bi video çekicekseniz youtube vb. platformlara yükleyip link bırakmanız ama reklam içeriği olmicak şekilde
Kısa göndereceğim de sadece görüntü seçeneği var tam olarak nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısa göndereceğim de sadece görüntü seçeneği var tam olarak nerede

Shourd

80+ Gold
Kısa göndereceğim de sadece görüntü seçeneği var tam olarak nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısa göndereceğim de sadece görüntü seçeneği var tam olarak nerede
dediğim gibi link şeklinde atın buraya atamassınız görüntüye izin var video olmaması lazım

Shourd

80+ Gold

Emre230

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
kusura bakmayın ama sanırım youtube kapandığı için linkler bizdede gzükmüyor benzer bi konudada daha demin yaşadım
İsterseniz vpn kullanıyorsanız instagramdan gönderebilirim.

Shourd

80+ Gold
İsterseniz vpn kullanıyorsanız instagramdan gönderebilirim.
link atın ama bozuk bi şekilde atın buaya vpn ile girilmiyor site korunduğu iöin bozuktan kastım atıyorum en sondaki harfi ayrı yazın veya bi cümle ile birleştirin ben yapıştırır ararım

Emre230

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
link atın ama bozuk bi şekilde atın buaya vpn ile girilmiyor site korunduğu iöin bozuktan kastım atıyorum en sondaki harfi ayrı yazın veya bi cümle ile birleştirin ben yapıştırır ararım
https://youtu.be. /uuPlSQai. UQM?si=Kdp7. ohky-GSaVE_v

Aradaki noktaları almayın başka şekilde link gözükmüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,710
Üyeler
163,868