X99hayrani
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Iphone`a IPAD`e dosya bile atamiyorsun. Her seyi kapali gizlilik konusunda kullaniciya yalan soyluyor. sabaha kadar sayabilirim.Niye hocam
Iphone`a IPAD`e dosya bile atamiyorsun. Her seyi kapali gizlilik konusunda kullaniciya yalan soyluyor. sabaha kadar sayabilirim.Niye hocam
Yanlış anladımbende tablet dedim zat. surface'ler var eski samsunglar var vs.
Say hocamIphone`a IPAD`e dosya bile atamiyorsun. Her seyi kapali gizlilik konusunda kullaniciya yalan soyluyor. sabaha kadar sayabilirim.
abi yenisin de nasıl bu kategoriyi aradında buldun ozaman ben onu anlamıyorum onlarca kategori var sıcak fırsatları görerek ve bilerek seçmedin mi rast gele mi geldi ben hala şu mantığı çözemedim ?Kusura bakmayın yeniyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tablet dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tablet dedim
Görmedim kardeşimabi yenisin de nasıl bu kategoriyi aradında buldun ozaman ben onu anlamıyorum onlarca kategori var sıcak fırsatları görerek ve bilerek seçmedin mi rast gele mi geldi ben hala şu mantığı çözemedim ?
SKKSJDKSKSKWLWLWLEKWKWLWLWLEKEMKWKQL ZORRRTIphone`a IPAD`e dosya bile atamiyorsun. Her seyi kapali gizlilik konusunda kullaniciya yalan soyluyor. sabaha kadar sayabilirim.