Arkadaşlar max 12 13k ya cikabilirim ders icin vs kullanilacak kardesim icin
Ucuz istiyorsan 7 bine tab S6 Lite 2024 al kutudan kalemi çıkıyor o fiyata süper cihaz.Arkadaşlar max 12 13k ya cikabilirim ders icin vs kullanilacak kardesim icin
S10 fe mi bu muİşlemci olarak bu fiyat bandında alternatifsiz.![]()
Lenovo Idea Tab Pro 12.7 inç 3K UHD Mat Edition 8GB Ram 128GB Hafıza Luna Gri Tablet (ZAE50038TR)
ihtiyacınız olanı bulun ve her şeyi tek bir yerde tutun, böylece kontrol her zaman sizde olsun.www.gaming.gen.tr
S10 fe nasilUcuz istiyorsan 7 bine tab S6 Lite 2024 al kutudan kalemi çıkıyor o fiyata süper cihaz.
Güzel S6 Liteden işlemci ve rami daha iyi ekranı 90Hz falan aradaki fiyat farkı karşılanabilirse alınır.S10 fe mi bu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
S10 fe nasil
iPad’in kutusundan kalem çıkmıyor ayrı satıyorlar ama kalem olarak en yaygın marka olduğu için piyasada tonla iPad ile tam uyumlu kalem var çok sorun olmaz o, zaten Samsungun verdiği kalem de kaliteli bir kalem değil onlar da profesyonel işler için Pro kalemi ayrı satıyor.Kalemli mi
Profesyonel is icin istemiyorum zaten. S pen kaliteli imis dostum.iPad’in kutusundan kalem çıkmıyor ayrı satıyorlar ama kalem olarak en yaygın marka olduğu için piyasada tonla iPad ile tam uyumlu kalem var çok sorun olmaz o, zaten Samsungun verdiği kalem de kaliteli bir kalem değil onlar da profesyonel işler için Pro kalemi ayrı satıyor.
Bence değil, iPad daha iyi yazım hissi veriyor ve boyutu daha kaleme yakın S PEN normal kalemlerden biraz ufak hissettiriyor ama o da iş görür tabi.Profesyonel is icin istemiyorum zaten. S pen kaliteli imis dostum.
Daha iyi hissi miBence değil, iPad daha iyi yazım hissi veriyor ve boyutu daha kaleme yakın S PEN normal kalemlerden biraz ufak hissettiriyor ama o da iş görür tabi.
Apple Pencil kalitesini Huawei tabletler de ucuza çok iyi veriyor aslında ama Google banı var o markanın da.
Kalem bu, hepsinin mağazada teşhirleri olur orada dene ne demek istediğimi anlarsın yazarak anlatabileceğim bir şey değil.Daha iyi hissi mi![]()