Tablet onerisi ders icin

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,052
Arkadaşlar max 12 13k ya cikabilirim ders icin vs kullanilacak kardesim icin

İşlemci olarak bu fiyat bandında alternatifsiz.
S10 fe mi bu mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz istiyorsan 7 bine tab S6 Lite 2024 al kutudan kalemi çıkıyor o fiyata süper cihaz.
S10 fe nasil

iPad’in kutusundan kalem çıkmıyor ayrı satıyorlar ama kalem olarak en yaygın marka olduğu için piyasada tonla iPad ile tam uyumlu kalem var çok sorun olmaz o, zaten Samsungun verdiği kalem de kaliteli bir kalem değil onlar da profesyonel işler için Pro kalemi ayrı satıyor.

iPad’in kutusundan kalem çıkmıyor ayrı satıyorlar ama kalem olarak en yaygın marka olduğu için piyasada tonla iPad ile tam uyumlu kalem var çok sorun olmaz o, zaten Samsungun verdiği kalem de kaliteli bir kalem değil onlar da profesyonel işler için Pro kalemi ayrı satıyor.
Profesyonel is icin istemiyorum zaten. S pen kaliteli imis dostum.

s10 fe gayet yeterli ve fiyat olarak da iyi bence düşünülebilir 10kya s9 fe var fiyat düşürmek isterseniz

Profesyonel is icin istemiyorum zaten. S pen kaliteli imis dostum.
Bence değil, iPad daha iyi yazım hissi veriyor ve boyutu daha kaleme yakın S PEN normal kalemlerden biraz ufak hissettiriyor ama o da iş görür tabi.

Apple Pencil kalitesini Huawei tabletler de ucuza çok iyi veriyor aslında ama Google banı var o markanın da.

Bence değil, iPad daha iyi yazım hissi veriyor ve boyutu daha kaleme yakın S PEN normal kalemlerden biraz ufak hissettiriyor ama o da iş görür tabi.

Apple Pencil kalitesini Huawei tabletler de ucuza çok iyi veriyor aslında ama Google banı var o markanın da.
Daha iyi hissi mi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,560
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx
Geri