Neler Yeni

Yardım Tablet önerisi olan var mı? 25 30k

zyraxone

80+
Çok fazla seçenek var. Ne önerirsiniz?

Telefonum iPhone 14pm ama yakında OnePlus veya S25 serisine geçeceğim. Ekosistem gibi bir derdim yok, markaya takılı kalmıyorum, donanım önemli.

Önceliklerim sırasıyla ekran, batarya ve kalem.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Kürşat

Telefonum iPhone 14pm ama yakında OnePlus veya S25 serisine geçeceğim. Ekosistem gibi bir derdim yok, markaya takılı kalmıyorum, donanım önemli.

ekosistem olsa da olmasa da 2 marka var zaten alınacak, Samsung ve Apple, neden çok seçenek var dediniz ki neleri kast ediyosunuz

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,375
İsim
Kürşat

zyraxone

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Appls alma tablette samsung iyi oyun oynamiyacaksan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsungun batarya her turlu daha iyi gider
Oyun gündelik iş ve diğer her konuda kullanacağım. İpadler triple aaa oyun oynatıyor arkadaşımda 2 tb ipad pro var hangi m işlemcili bilmiyorum ama 10 dk kasmadan donmadan oynattı. Fakatyinede apple kendi ürünlerini kullandırma istediği için pekte sıcak bakamıyorum

Spectre_zz

80+ Bronze
Oyun gündelik iş ve diğer her konuda kullanacağım. İpadler triple aaa oyun oynatıyor arkadaşımda 2 tb ipad pro var hangi m işlemcili bilmiyorum ama 10 dk kasmadan donmadan oynattı. Fakatyinede apple kendi ürünlerini kullandırma istediği için pekte sıcak bakamıyorum
S10 ya s10 plus al gec kanka dusunmen bile gerektigini dusunmuyorum

S9fe gibi dusuk bi model bile cok iyi isimi goruyor s10 kat kat daha iyi benimkinden

Spectre_zz

80+ Bronze
Kalem çıkıyor mu onlardan. Bütçe yeterse s10 ultra bile cok güzel duruyor ekranı kocaman ama pratikte koca ekranı taşımak ne kadar rahat olur bilemedim ve bütçemi arttırmam gerekir
Kanka ytden review izle kendin de daha rahat anlarsin karsilastirma videolari var yuzlerce

ConquerorXIV

80+ Gold

telefon olarak s25 çıkmadı ama düz model seni tatmin etmez s24 ultra al bence veya bütçe yeterse s25 ultra
tablet olarak s10+ için çok para vermene gerek yok yani illa sıfır olacaksa s10+ onun dışında 2.el s9+ daha mantıklı.

zyraxone

80+
Kanka ytden review izle kendin de daha rahat anlarsin karsilastirma videolari var yuzlerce
Bir yandan pcden bir kaç iş hallettiğim için foruma soruyorum yandan izleme fırsatım olsa keşke birdaha akşama anca bakabilirim

telefon olarak s25 çıkmadı ama düz model seni tatmin etmez s24 ultra al bence veya bütçe yeterse s25 ultra
tablet olarak s10+ için çok para vermene gerek yok yani illa sıfır olacaksa s10+ onun dışında 2.el s9+ daha mantıklı.
Düz almam büyük ihtimal zaten. S25 serisine bu ay açıklanacak. Baktık yine durumlar aynı oneplus veya vivoyu bekleyeceğim

Top Bottom