ekosistem olsa da olmasa da 2 marka var zaten alınacak, Samsung ve Apple, neden çok seçenek var dediniz ki neleri kast ediyosunuzÇok fazla seçenek var. Ne önerirsiniz?
Telefonum iPhone 14pm ama yakında OnePlus veya S25 serisine geçeceğim. Ekosistem gibi bir derdim yok, markaya takılı kalmıyorum, donanım önemli.
Önceliklerim sırasıyla ekran, batarya ve kalem.
Markaya takılı değilim onu kast ediyorum.ekosistem olsa da olmasa da 2 marka var zaten alınacak, Samsung ve Apple, neden çok seçenek var dediniz ki neleri kast ediyosunuz
Appls alma tablette samsung iyi oyun oynamiyacaksanMarkaya takılı değilim onu kast ediyorum.
ipadler alınmaz diyorsunuz yani, hmmAppls alma tablette samsung iyi oyun oynamiyacaksan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsungun batarya her turlu daha iyi gider
cok sacma cihaz ust modelleri bile donuyor bazenipadler alınmaz diyorsunuz yani, hmm
Oyun gündelik iş ve diğer her konuda kullanacağım. İpadler triple aaa oyun oynatıyor arkadaşımda 2 tb ipad pro var hangi m işlemcili bilmiyorum ama 10 dk kasmadan donmadan oynattı. Fakatyinede apple kendi ürünlerini kullandırma istediği için pekte sıcak bakamıyorumAppls alma tablette samsung iyi oyun oynamiyacaksan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsungun batarya her turlu daha iyi gider
S10 ya s10 plus al gec kanka dusunmen bile gerektigini dusunmuyorumOyun gündelik iş ve diğer her konuda kullanacağım. İpadler triple aaa oyun oynatıyor arkadaşımda 2 tb ipad pro var hangi m işlemcili bilmiyorum ama 10 dk kasmadan donmadan oynattı. Fakatyinede apple kendi ürünlerini kullandırma istediği için pekte sıcak bakamıyorum
Kalem çıkıyor mu onlardan. Bütçe yeterse s10 ultra bile cok güzel duruyor ekranı kocaman ama pratikte koca ekranı taşımak ne kadar rahat olur bilemedim ve bütçemi arttırmam gerekirS10 ya s10 plus al gec kanka dusunmen bile gerektigini dusunmuyorum
Kanka ytden review izle kendin de daha rahat anlarsin karsilastirma videolari var yuzlerceKalem çıkıyor mu onlardan. Bütçe yeterse s10 ultra bile cok güzel duruyor ekranı kocaman ama pratikte koca ekranı taşımak ne kadar rahat olur bilemedim ve bütçemi arttırmam gerekir
telefon olarak s25 çıkmadı ama düz model seni tatmin etmez s24 ultra al bence veya bütçe yeterse s25 ultraÇok fazla seçenek var. Ne önerirsiniz?
Telefonum iPhone 14pm ama yakında OnePlus veya S25 serisine geçeceğim. Ekosistem gibi bir derdim yok, markaya takılı kalmıyorum, donanım önemli.
Önceliklerim sırasıyla ekran, batarya ve kalem.
Bir yandan pcden bir kaç iş hallettiğim için foruma soruyorum yandan izleme fırsatım olsa keşke birdaha akşama anca bakabilirimKanka ytden review izle kendin de daha rahat anlarsin karsilastirma videolari var yuzlerce
Düz almam büyük ihtimal zaten. S25 serisine bu ay açıklanacak. Baktık yine durumlar aynı oneplus veya vivoyu bekleyeceğimtelefon olarak s25 çıkmadı ama düz model seni tatmin etmez s24 ultra al bence veya bütçe yeterse s25 ultra
tablet olarak s10+ için çok para vermene gerek yok yani illa sıfır olacaksa s10+ onun dışında 2.el s9+ daha mantıklı.