bu iyi bayaHUAWEI MatePad 11-inch 2023 - HUAWEI Türkiye
HUAWEI MatePad 11 2023, 2.5K HUAWEI FullView Ekran ve 120 Hz yüksek yenileme hızı ile sürükleyici bir görüntü deneyimi sunar. HUAWEI M-Pencil (2. nesil) ve takılıp çıkarılabilir klavye ile tabletin kullanım rahatlığı artar. HUAWEI Notes, SuperHub ve Multi-Window gibi uygulamalar daha üretken...consumer.huawei.com
güncel ipad cihazlar 8kya var mıİpad güncel versiyonlrarı işinizi görür hocam
bir tık daha kötü huawei e göre. bir şeyler izleyecekseniz ve ara sıra oyun da oynarsanız matepad 11 öneririm.Huawei işletim sisteminden dolayı olumsuz düşündüm. Acaba iyi midir? Benim attığım Xiaomi nasıldır acaba?
ipad 9 önermem dizi izlemek için, ekranı 16:9 olmadığından ekranın ysrısı siyah barlar oluyor ve hiç hoş olmuyor dizi film izlerkenArkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 7-8 bin lira bandında alınabilecek sıfır veya ikinci el tablet önerir misiniz? Tırda bir şeyler izlemek için lazım.
Huaewi Matepad 11 daha iyi ama Google gibi şeyler istiyorsanız Xiaomi Pad 5 sizin için daha iyi olur. Her iki cihaza da Windows 10/11 kurulabiliyor (MatePad 11'in bootloaderı kırıldıysa tabii):Peki işletim sistemi nasıl? Uygulama mağazası, akıcılığı vs bir de ekranı güzel midir?
işletim sistemi gayet akıcı. uygulama mağazası olarak çoğu uygulama bulunuyor. bulunmayan uygulamalar için apk pure, aurora store gibi mağazalar çok iş görüyor. youtube vanced uygulaması ile youtube kullanıyorum çok memnunum şuana kadar bir sıkıntısını görmedim. kendi tarayıcısı güzel çalışıyor. tarayıcı olarak opera denemiştim ama ara sıra takılıyor. oyunlarda google ile giriş yapamamak en büyük eksisi bence.Peki işletim sistemi nasıl? Uygulama mağazası, akıcılığı vs bir de ekranı güzel midir?