- Bütçe
- 1056
Tabletim casper via s10. Batarya hala iyi durumda ama ben bir tane daha batarya eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim ve ilerleyen zamanda bir sorun olur mu? Hangi bataryayı önerirsiniz? Acil
Hocam bilgisayara SSD takar gibi batarya mi takılır?Benim bildiğim tabletlerde tek batarya slotu var.Tabletim casper via s10. Batarya hala iyi durumda ama ben bir tane daha batarya eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim ve ilerleyen zamanda bir sorun olur mu? Hangi bataryayı önerirsiniz? Acil
Yalnız arkadaş acil demiş çabuk öner hemen alıp taksın (!)Hocam bilgisayara SSD takar gibi batarya mi takılır?Benim bildiğim tabletlerde tek batarya slotu var.
OLAMAZ!1057 TL'ye buldum ama arkadaşın bütçesini 1 TL aşıyor nasıl öder şimdi?!(!)Yalnız arkadaş acil demiş çabuk öner hemen alıp taksın (!)
Eğer hafızalı bataryası varsa yapman zor, elektronik bilgisi lazım.Tabletim casper via s10. Batarya hala iyi durumda ama ben bir tane daha batarya eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim ve ilerleyen zamanda bir sorun olur mu? Hangi bataryayı önerirsiniz? Acil
dostum ekstra bataryayı ne yapacaksın bu 1 ekstra bataryayı bulup lehimledin diyelim kasaya nasıl sığdıracaksın ?Tabletim casper via s10. Batarya hala iyi durumda ama ben bir tane daha batarya eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim ve ilerleyen zamanda bir sorun olur mu? Hangi bataryayı önerirsiniz? Acil
Baktın mı laptop performansınadostum ekstra bataryayı ne yapacaksın bu 1 ekstra bataryayı bulup lehimledin diyelim kasaya nasıl sığdıracaksın ?
Arka kapağı kesecemdostum ekstra bataryayı ne yapacaksın bu 1 ekstra bataryayı bulup lehimledin diyelim kasaya nasıl sığdıracaksın ?
Bütçe onemli degil o sadece sayi olsun diye yazdim.OLAMAZ!1057 TL'ye buldum ama arkadaşın bütçesini 1 TL aşıyor nasıl öder şimdi?!(!)
Teşekkür ederim. Bu bilgi için.Eğer hafızalı bataryası varsa yapman zor, elektronik bilgisi lazım.
Ama hafızalı pil devresi yoksa aynı gerilimdeki bir bataryayı takabilirsin paralel olarak. Kırmızı kabloya kırmızı, siyaha siyah takarsan pil kapasitesi artar, cihazın çalışmasında hiç bir değişim olmaz, pil kapasiten artırmış olursun
. Ama arka kapağı kapatamazsın o şekilde. Onun için 3d baskı alman lazım.
Bir yere giderken sarj hemen bitmesin diye kullanicam.dostum ekstra bataryayı ne yapacaksın bu 1 ekstra bataryayı bulup lehimledin diyelim kasaya nasıl sığdıracaksın ?
bunun için kullanılan bir şey var zaten POWERBANKArka kapağı kesecem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe onemli degil o sadece sayi olsun diye yazdim.
Teşekkür ederim. Bu bilgi için.
Bir yere giderken sarj hemen bitmesin diye kullanicam.