Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Tablet samsung tab a modelini bilmiyorum ama SM-T255 Di galiba
Sonra neler yapmam gerek formattan sonraKomple kapat açarken hem açma tuşuna hemde ses verme tuşuna aynı anda bas.Bir yer açılacak Factory reset buna benzer bir yazı olacak ses tuşlarıyla yukarı aşağı yapın.Yukarı çıkmak için ses verme aşağı inmek için ses azaltma tuşuna basın.Factory resete tıkla açma/kapama tuşuyla sonra ok de resetlenecek.
Ona gerek yok ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmen yeterliSonra neler yapmam gerek formattan sonra
Ona gerek yok ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmen yeterli
TeşekkürlerSıfır gibi başlayacak e-posta wifi flan istiyecek. İstersen girersin.
Bu da yapılabilir.Ona gerek yok ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmen yeterli
Hard reset daha derinden temizliyor , format olarak Hard reset atılması daha doğru diye duymuştumOna gerek yok ayarlardan fabrika ayarlarına döndürmen yeterli
her şeyin silinmesini komple temizlennmesini mi istiyorsunTablet samsung tab a modelini bilmiyorum ama SM-T255 Di galiba
Evet tablet biraz kastigi icnher şeyin silinmesini komple temizlennmesini mi istiyorsun
Hard reset daha derinden temizliyor , format olarak Hard reset atılması daha doğru diye duymuştum
her şeyin silinmesini istiyorsan hard reset daha temmiz olacaktırEvet tablet biraz kastigi icn
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hard reset nasıl olacak
Ben zararlı diye biliyorum. Tercih etmiyorumHard reset daha derinden temizliyor , format olarak Hard reset atılması daha doğru diye duymuştum
Fabrika ayarına dönünce format atmış oluyosunFormat atmama gerek yok mu yani
Teşekkürler
Ben zararlı diye biliyorum. Tercih etmiyorum
Fabrika ayarına dönünce format atmış oluyosun